Cumhur İttifakı'nın Dikili'de MHP adayını destekleyecek olması tartışmalara yol açtı!

SİYASET/POLİTİKA 12.01.2024 - 12:52, Güncelleme: 12.01.2024 - 13:56 1802+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı'nın Dikili'de MHP adayını destekleyecek olması tartışmalara yol açtı!

31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı'nın ilçelerde hangi adaylarla seçime girecekleri yavaş yavaş netleşiyor.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı verdigi röportajda, İzmir'de Cumhur İttifakı olarak MHP ile birlikte seçime hazırlandıklarını hatırlattı. Aliağa, Çeşme, Foça, Tire ve Dikili'de MHP şemsiyesi altında seçime gireceklerini kaydeden Saygılı,Tire konusunda şunları söyledi: “Sadece birkaç gün içerisinde Devlet Bahçeli’nin Tire’ye özel bir talebinin olması sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımızın da karşılıklı mutabakat kurarak yapmış olduğu bir Narlıdere ve Tire değişimi oldu. Bu da hem ilimiz için hem de Cumhur İttifakımız için hayırlara vesile olsun.” Dikili'de ise şaşkınlık devam ediyor. AK Parti'nin aday adaylarının  kazanma şansının yüksek olduğu bilinen Dikili'de,geçen yerel seçimlerde kaybeden MHP' ile  tekrar seçime gidilecek olması, hazırda bulunan yönetimden şikayet eden muhalefet partisi seçmenlerinde bile şok etkisi yaşattı. Özellikle Dikili'de aylar öncesi bir sosyal medya kullanıcısının sosyal medya da bazı iddialarının ardından önümüzdeki yerel seçimlerde de MHP'ye verilmesi ise "görevde olan başkanın istediği oldu,chp'li baskan Mhp'yi bile yönetebiliyor "söylentilerinin çıkmasına sebep oldu. Sosyal medya kullanıcısı aylar öncesinden Dikili'de mevcut belediye başkanın Dikili'de rakip olarak Mhp çıkması için maddi destek sağladığı iddiasında bulunmuştu.  Sosyal medya kullanıcısı Mhp'nin seçime girme kararı verilmesinin ardından hesabını kapattığı görüldü.
31 Mart yerel seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı'nın ilçelerde hangi adaylarla seçime girecekleri yavaş yavaş netleşiyor.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı verdigi röportajda, İzmir'de Cumhur İttifakı olarak MHP ile birlikte seçime hazırlandıklarını hatırlattı. Aliağa, Çeşme, Foça, Tire ve Dikili'de MHP şemsiyesi altında seçime gireceklerini kaydeden Saygılı,Tire konusunda şunları söyledi:

“Sadece birkaç gün içerisinde Devlet Bahçeli’nin Tire’ye özel bir talebinin olması sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımızın da karşılıklı mutabakat kurarak yapmış olduğu bir Narlıdere ve Tire değişimi oldu. Bu da hem ilimiz için hem de Cumhur İttifakımız için hayırlara vesile olsun.”

Dikili'de ise şaşkınlık devam ediyor.
AK Parti'nin aday adaylarının  kazanma şansının yüksek olduğu bilinen Dikili'de,geçen yerel seçimlerde kaybeden MHP' ile  tekrar seçime gidilecek olması, hazırda bulunan yönetimden şikayet eden muhalefet partisi seçmenlerinde bile şok etkisi yaşattı.
Özellikle Dikili'de aylar öncesi bir sosyal medya kullanıcısının sosyal medya da bazı iddialarının ardından önümüzdeki yerel seçimlerde de MHP'ye verilmesi ise "görevde olan başkanın istediği oldu,chp'li baskan Mhp'yi bile yönetebiliyor "söylentilerinin çıkmasına sebep oldu.
Sosyal medya kullanıcısı aylar öncesinden Dikili'de mevcut belediye başkanın Dikili'de rakip olarak Mhp çıkması için maddi destek sağladığı iddiasında bulunmuştu. 
Sosyal medya kullanıcısı Mhp'nin seçime girme kararı verilmesinin ardından hesabını kapattığı görüldü.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.