Cumhur İttifakı Dikili Adayı Sema Akıncı’nın afişlerine çirkin saldırı!

SİYASET/POLİTİKA 05.03.2024 - 12:32, Güncelleme: 05.03.2024 - 12:32 1127+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı Dikili Adayı Sema Akıncı’nın afişlerine çirkin saldırı!

Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı'nın seçim afişleri, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından parçalandı.
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, ilçenin merkez mahallelerine yerleştirilen Sema Akıncı'nın seçim afişleri ve ayaklı panoları, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından parçalanarak yerlere atıldı. Bu durum, Dikili’de yaşayan vatandaşlar arasında tepki uyandırdı. Özellikle ilçe merkezinde dün akşam saatlerinde Cumhur İttifakı Başkan Adayı Sema Akıncı'nın tüm afişlerinin toplatılması, toplumda şaşkınlık yarattı. Bu vandal eyleminin sorumluları hakkında henüz bir bilgi bulunmamakla birlikte, sadece Sema Akıncı'nın afişlerinin hedef alınmış olması dikkat çekti. Olayın ardından, Dikili halkı ve aday Sema Akıncı, birlik ve beraberlik içinde demokratik süreci koruma konusundaki kararlılıklarını yinelediler. Akıncı, olayla ilgili olarak “Bu tür olaylara karşı hoşgörü ve saygı çerçevesinde bir seçim süreci geçirilmesi temennisiyle, demokratik bir ortamda adil seçimlerin gerçekleşmesini umuyoruz” dedi.  
Cumhur İttifakı Dikili Belediye Başkan Adayı Sema Akıncı'nın seçim afişleri, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından parçalandı.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala, ilçenin merkez mahallelerine yerleştirilen Sema Akıncı'nın seçim afişleri ve ayaklı panoları, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından parçalanarak yerlere atıldı. Bu durum, Dikili’de yaşayan vatandaşlar arasında tepki uyandırdı.

Özellikle ilçe merkezinde dün akşam saatlerinde Cumhur İttifakı Başkan Adayı Sema Akıncı'nın tüm afişlerinin toplatılması, toplumda şaşkınlık yarattı. Bu vandal eyleminin sorumluları hakkında henüz bir bilgi bulunmamakla birlikte, sadece Sema Akıncı'nın afişlerinin hedef alınmış olması dikkat çekti.

Olayın ardından, Dikili halkı ve aday Sema Akıncı, birlik ve beraberlik içinde demokratik süreci koruma konusundaki kararlılıklarını yinelediler.

Akıncı, olayla ilgili olarak “Bu tür olaylara karşı hoşgörü ve saygı çerçevesinde bir seçim süreci geçirilmesi temennisiyle, demokratik bir ortamda adil seçimlerin gerçekleşmesini umuyoruz” dedi.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.