Cumhur ittifakı, Bergama'da CHP ile arasındaki oy farkını açtı!

SİYASET/POLİTİKA 15.12.2023 - 12:28, Güncelleme: 15.12.2023 - 14:09 3832+ kez okundu.
 

Cumhur ittifakı, Bergama'da CHP ile arasındaki oy farkını açtı!

Habergündemim'in yaptığı anket çalışmaları tüm ilçelerde devam ediyor. Bergama anketinde çıkan sonuçlarda AK Parti'li Belediye Başkanı Hakan Koştu, mücadeleyi önde götürüyor.
HABERGÜNDEMİM, İzmir ve ilçelerinde siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor! AK Parti, Bergama'da CHP ile arasındaki oy farkını açtı! AK Parti, en yakın takipçisi CHP'ye tur bindirdi!   Yaptığı hizmetlerle kamuoyunda adından sıklıkla söz ettiren AK Parti'li Belediye Başkanı Hakan Koştu, halktan tam not aldı. Habergündemim'in yaptığı Bergama anketinde; mücadeleyi açık ara önde götürdüğü gözlemlenen AK Parti ve dolayısıyla onun belediye başkanı Hakan Koştu yüzde 60'a ulaştı. AK Parti'nin en yakın takipçisi CHP ise yüzde 41'de kaldı. Habergündemim Gazetesi'nin bir hafta süreyle yaptığı dijital ankete; 11 bin 565 kişi katılım sağladı. Her IP üzerinden bir tek oy kullanılan ankette Hakan Koştu ve partisi AK Parti, tam not aldı. Dijital anketin yanı sıra sokak sokak dolaşıp, seçmenle bire bir röportajlar da yapan Habergündemim ekibi; ankette çıkan sonuçların reel olarak vatandaş tarafından desteklendiğine tanıklık etti. AK Parti'li Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun hizmetlerinden memnuniyetini dile getiren Bergamalı seçmenin büyük bir bölümü, önümüzdeki yerel seçimlerde oy tercihlerini AK Parti'den yana kullanacaklarını belirttiler. Merkezi hükümet ile yerel yönetimlerin aynı siyasi partiye mensup olmalarının gerekliliğini sıralayan Bergamalı seçmenler, "Uyum olursa, hizmetin kalitesi de ona göre yüksek olur" diyorlar. İşte o anket:  
Habergündemim'in yaptığı anket çalışmaları tüm ilçelerde devam ediyor. Bergama anketinde çıkan sonuçlarda AK Parti'li Belediye Başkanı Hakan Koştu, mücadeleyi önde götürüyor.

HABERGÜNDEMİM, İzmir ve ilçelerinde siyasetin nabzını tutmaya devam ediyor!

AK Parti, Bergama'da CHP ile arasındaki oy farkını açtı!

AK Parti, en yakın takipçisi CHP'ye tur bindirdi!

 

Yaptığı hizmetlerle kamuoyunda adından sıklıkla söz ettiren AK Parti'li Belediye Başkanı Hakan Koştu, halktan tam not aldı.

Habergündemim'in yaptığı Bergama anketinde; mücadeleyi açık ara önde götürdüğü gözlemlenen AK Parti ve dolayısıyla onun belediye başkanı Hakan Koştu yüzde 60'a ulaştı. AK Parti'nin en yakın takipçisi CHP ise yüzde 41'de kaldı.

Habergündemim Gazetesi'nin bir hafta süreyle yaptığı dijital ankete; 11 bin 565 kişi katılım sağladı. Her IP üzerinden bir tek oy kullanılan ankette Hakan Koştu ve partisi AK Parti, tam not aldı.

Dijital anketin yanı sıra sokak sokak dolaşıp, seçmenle bire bir röportajlar da yapan Habergündemim ekibi; ankette çıkan sonuçların reel olarak vatandaş tarafından desteklendiğine tanıklık etti.

AK Parti'li Belediye Başkanı Hakan Koştu'nun hizmetlerinden memnuniyetini dile getiren Bergamalı seçmenin büyük bir bölümü, önümüzdeki yerel seçimlerde oy tercihlerini AK Parti'den yana kullanacaklarını belirttiler. Merkezi hükümet ile yerel yönetimlerin aynı siyasi partiye mensup olmalarının gerekliliğini sıralayan Bergamalı seçmenler, "Uyum olursa, hizmetin kalitesi de ona göre yüksek olur" diyorlar.

İşte o anket:

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.