Çorumlular Bostanlı'da buluştu

EGE HABERLERİ 04.12.2022 - 18:49, Güncelleme: 04.12.2022 - 18:49 1779+ kez okundu.
 

Çorumlular Bostanlı'da buluştu

Çorum Dernekleri Federasyonu düzenlediği tanıtım etkinliklerine Bostanlı Pazaryeri’nde başladı.
Çorum Dernekleri Federasyonu düzenlediği tanıtım etkinliklerine Bostanlı Pazaryeri’nde başladı. 5 Aralık'ta sona erecek olan etkinlik kapsamında, Çorum’un tarihi, kültürü ve folklorik değerleri, özgün lezzetleri ile tanıtımı, konserler ve eğlence programları yer aldı. Etkinliklere, Dünya Çorumlular Konfederasyonu İzmir İl Başkanı Ramazan üzün de katıldı. Dünya Çorumlular Federasyonu İzmir İl Başkanı Üzün, MHP İl Başkanı Veysel Şahin ile İzmir'de yapılacak etkinleri ve Çorum için yapılması planlanan organizasyonları değerlendirdi. Etkinliklere AK Parti Bayraklı ilçe STK başkanı Murat Aksakal yanı sıra Dünya Çorumlular Konfederasyonu İzmir il başkanı yardımcısı Selami Şirin, Ercan Taşçı Başkan ve Mustafa Önder de katıldı.  
Çorum Dernekleri Federasyonu düzenlediği tanıtım etkinliklerine Bostanlı Pazaryeri’nde başladı.

Çorum Dernekleri Federasyonu düzenlediği tanıtım etkinliklerine Bostanlı Pazaryeri’nde başladı.

5 Aralık'ta sona erecek olan etkinlik kapsamında, Çorum’un tarihi, kültürü ve folklorik değerleri, özgün lezzetleri ile tanıtımı, konserler ve eğlence programları yer aldı. Etkinliklere, Dünya Çorumlular Konfederasyonu İzmir İl Başkanı Ramazan üzün de katıldı. Dünya Çorumlular Federasyonu İzmir İl Başkanı Üzün, MHP İl Başkanı Veysel Şahin ile İzmir'de yapılacak etkinleri ve Çorum için yapılması planlanan organizasyonları değerlendirdi.

Etkinliklere AK Parti Bayraklı ilçe STK başkanı Murat Aksakal yanı sıra Dünya Çorumlular Konfederasyonu İzmir il başkanı yardımcısı Selami Şirin, Ercan Taşçı Başkan ve Mustafa Önder de katıldı.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.