Çobanoğlu: Üretimde devamlılık için çiftçilerimize destek olmalıyız

SİYASET/POLİTİKA 16.10.2023 - 13:41, Güncelleme: 16.10.2023 - 13:41 1225+ kez okundu.
 

Çobanoğlu: Üretimde devamlılık için çiftçilerimize destek olmalıyız

İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Erdinç Çobanoğlu, Dünya Tarım ve Gıda Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
A. Adayı Çobanoğlu yayımladığı mesajında, “Bugün Dünya Tarım ve Gıda Günü, bugün üretimin ve üreticilerin önemini anlamamız gereken bir gün. Üretimin olmadığı yerde hiçbirimiz var olamayız. O nedenle üretimde devamlılık için tarım üreticilerine her zamankinden fazla destek vermeliyiz” dedi. “ÇİFTÇİLERİN YAŞADIĞI SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ” Çiftçilerin yaşadıkları sorunların takipçisi olacağını belirten Çobanoğlu, “İç üretim konusunda bugünlerde yaşadığımız sıkıntıların farkındayız. Hükümetin, çiftçiye daha fazla destek olması gerektiğine inanıyoruz. Bu konunun da her zaman takipçisi olacağız. Yaşadığımız bu olağan dışı ekonomik tabloda, çiftçimizi artan maliyete ezdirmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Erdinç Çobanoğlu, Dünya Tarım ve Gıda Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

A. Adayı Çobanoğlu yayımladığı mesajında, “Bugün Dünya Tarım ve Gıda Günü, bugün üretimin ve üreticilerin önemini anlamamız gereken bir gün. Üretimin olmadığı yerde hiçbirimiz var olamayız. O nedenle üretimde devamlılık için tarım üreticilerine her zamankinden fazla destek vermeliyiz” dedi.

“ÇİFTÇİLERİN YAŞADIĞI SORUNLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Çiftçilerin yaşadıkları sorunların takipçisi olacağını belirten Çobanoğlu, “İç üretim konusunda bugünlerde yaşadığımız sıkıntıların farkındayız. Hükümetin, çiftçiye daha fazla destek olması gerektiğine inanıyoruz. Bu konunun da her zaman takipçisi olacağız. Yaşadığımız bu olağan dışı ekonomik tabloda, çiftçimizi artan maliyete ezdirmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.