CHP'li Ünal Işık, Gaziemir Belediye Başkanı seçildi

SİYASET/POLİTİKA 01.04.2024 - 09:43, Güncelleme: 01.04.2024 - 09:43 757+ kez okundu.
 

CHP'li Ünal Işık, Gaziemir Belediye Başkanı seçildi

Gaziemir ilçesinde yapılan belediye başkanı seçimlerinde Ünal Işık, büyük bir zafer elde ederek ilçenin yeni belediye başkanı seçildi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, yapılan seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre büyük bir zafer elde ederek Gaziemir Belediye Başkanı oldu. Seçim zaferinin ardından yaptığı konuşmada, Gaziemir ilçesinin geleceği için var gücüyle çalışacağını belirterek, vatandaşlara teşekkür etti. ÜNAL IŞIK KİMDİR? İzmir'de 1965'te doğan Ünal Işık, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi'nde muhasebe ve iş idaresi üzerine tamamladı. Serbest muhasebecilik ve mali müşavirlik yapan Işık, 2014 yılında Gaziemir Belediye Meclis Üyesi olarak aktif siyasete başladı. İki dönem meclis üyeliği, CHP grup başkan vekilliği, CHP grup sözcülüğü, plan bütçe komisyon üyeliği ve encümen üyeliği görevlerini üstlendi. Ünal Işık, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Gaziemir ilçesinde yapılan belediye başkanı seçimlerinde Ünal Işık, büyük bir zafer elde ederek ilçenin yeni belediye başkanı seçildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, yapılan seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre büyük bir zafer elde ederek Gaziemir Belediye Başkanı oldu. Seçim zaferinin ardından yaptığı konuşmada, Gaziemir ilçesinin geleceği için var gücüyle çalışacağını belirterek, vatandaşlara teşekkür etti.

ÜNAL IŞIK KİMDİR?

İzmir'de 1965'te doğan Ünal Işık, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi'nde muhasebe ve iş idaresi üzerine tamamladı. Serbest muhasebecilik ve mali müşavirlik yapan Işık, 2014 yılında Gaziemir Belediye Meclis Üyesi olarak aktif siyasete başladı. İki dönem meclis üyeliği, CHP grup başkan vekilliği, CHP grup sözcülüğü, plan bütçe komisyon üyeliği ve encümen üyeliği görevlerini üstlendi. Ünal Işık, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.