CHP Karaburunda İthal aday tepkisi

EGE HABERLERİ 30.01.2024 - 21:00, Güncelleme: 30.01.2024 - 21:06 3221+ kez okundu.
 

CHP Karaburunda İthal aday tepkisi

TBMM CHP Grubu’nda “Turist -İthal Başkan istemiyoruz” çağrısını CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e iletmek
CHP Genel Başkanı Özgür Özel liderliğinde 29 Ocak 2024 Pazartesi günü İzmir gündemiyle toplanan CHP MYK ve CHP PM, Önceki Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyelerinden, CHP Karşıyaka ve İzmir İl Kadın Kolları eski Başkanı, CHP Kadın Kolları Genel Merkez MYK Üyesi, CHP Urla Belediye Başkan Aday Adayı Nurşen Balcı’yı Karaburun Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyuna açıklamıştı. Balcı’nın, Çeşmealtı’nda yazlığı olduğu biliniyor, Karaburun’a son gelişi ise, 2019’da seçilen Karaburun Belediyesi’nin tarihteki ilk Kadın Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’a kutlama ziyareti sırasında gerçekleştiği öğrenildi. CHP Karaburun Belediye Başkan Adayı Nurşen Balcı, iki ayda Yarımada’da kendisini tanıtmak için zorlu bir propaganda sürecini göğüslemek zorunda. Karaburun’da internet altyapısının ve GSM şebeke yatırımların yetersiz kaldığı yerlerde, mobil konum harita programlarının çalışmadığı ve yol kaybettiren yerleşimler de yer alıyor. Siyasi çalışmalar da yer - konum bilgisi, başkanlık iddiasındaki isimler için hayati önem arz ediyor.Yarımada zorlu coğrafyasıyla bu yönüyle İzmir’in zorlu yerlerinden bir konumda bulunuyor. CHP Karaburun İlçe Örgütü, TBMM CHP Grubu’nda görüşemediği CHP Genel Başkanı ile CHP Genel Merkezi’nde görüşerek “ithal-turist aday istemiyoruz” talebini tüm Karaburunlular adına iletecek.  Heyette şu isimler yer alıyor:  Erdal Subaşı (CHP Karaburun İlçe Başkanı) Ana Kademe: -Figen Tezişçi -Tuğba Bozkurt Aydoğdu -Kemal Deniz Alkış -Ebru Başar Asuman Tezcan (Kadın Kolları Başkanı) -İlknur Akın Kerimcan Yaylan (Gençlik Kolları Başkanı) -Çetin Güler  -Batuhan Filiz -Halil Aydın
TBMM CHP Grubu’nda “Turist -İthal Başkan istemiyoruz” çağrısını CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e iletmek

CHP Genel Başkanı Özgür Özel liderliğinde 29 Ocak 2024 Pazartesi günü İzmir gündemiyle toplanan CHP MYK ve CHP PM, Önceki Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyelerinden, CHP Karşıyaka ve İzmir İl Kadın Kolları eski Başkanı, CHP Kadın Kolları Genel Merkez MYK Üyesi, CHP Urla Belediye Başkan Aday Adayı Nurşen Balcı’yı Karaburun Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyuna açıklamıştı.

Balcı’nın, Çeşmealtı’nda yazlığı olduğu biliniyor, Karaburun’a son gelişi ise, 2019’da seçilen Karaburun Belediyesi’nin tarihteki ilk Kadın Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan’a kutlama ziyareti sırasında gerçekleştiği öğrenildi.

CHP Karaburun Belediye Başkan Adayı Nurşen Balcı, iki ayda Yarımada’da kendisini tanıtmak için zorlu bir propaganda sürecini göğüslemek zorunda. Karaburun’da internet altyapısının ve GSM şebeke yatırımların yetersiz kaldığı yerlerde, mobil konum harita programlarının çalışmadığı ve yol kaybettiren yerleşimler de yer alıyor. Siyasi çalışmalar da yer - konum bilgisi, başkanlık iddiasındaki isimler için hayati önem arz ediyor.Yarımada zorlu coğrafyasıyla bu yönüyle İzmir’in zorlu yerlerinden bir konumda bulunuyor.

CHP Karaburun İlçe Örgütü, TBMM CHP Grubu’nda görüşemediği CHP Genel Başkanı ile CHP Genel Merkezi’nde görüşerek “ithal-turist aday istemiyoruz” talebini tüm Karaburunlular adına iletecek. 

Heyette şu isimler yer alıyor: 

Erdal Subaşı (CHP Karaburun İlçe Başkanı)
Ana Kademe:
-Figen Tezişçi
-Tuğba Bozkurt Aydoğdu
-Kemal Deniz Alkış
-Ebru Başar
Asuman Tezcan (Kadın Kolları Başkanı)
-İlknur Akın
Kerimcan Yaylan (Gençlik Kolları Başkanı)
-Çetin Güler 
-Batuhan Filiz
-Halil Aydın

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.