CHP Buca Adayı Görkem Duman: Hazırsanız başlıyoruz Buca

SİYASET/POLİTİKA (Medya ege) - Medya ege | 06.02.2024 - 09:13, Güncelleme: 06.02.2024 - 09:13 856+ kez okundu.
 

CHP Buca Adayı Görkem Duman: Hazırsanız başlıyoruz Buca

CHP Buca Belediye Başkan adayı Mimar Görkem Duman, seçim çalışmalarına stüdyoda yaptığı şarkıyla başlayarak “Hazırsanız başlıyoruz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Buca Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Mimar Görkem Duman, seçim çalışmaları hazırlıklarına hız verdi. Duman, seçim sürecinde kullanılmak üzere oluşturulan şarkısının stüdyo çalışmasına katıldı. Sosyal medya hesabından çok beğendiği ve coşku veren şarkısını takipçilerinin ve Bucalıların dinlemesi için paylaşan Buca Belediye Başkan Adayı Mimar Görkem Duman, şarkının başında Bucalılara, “Hazırsanız başlıyoruz Buca” sözleriyle seslendi.
CHP Buca Belediye Başkan adayı Mimar Görkem Duman, seçim çalışmalarına stüdyoda yaptığı şarkıyla başlayarak “Hazırsanız başlıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Buca Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Mimar Görkem Duman, seçim çalışmaları hazırlıklarına hız verdi. Duman, seçim sürecinde kullanılmak üzere oluşturulan şarkısının stüdyo çalışmasına katıldı.

Sosyal medya hesabından çok beğendiği ve coşku veren şarkısını takipçilerinin ve Bucalıların dinlemesi için paylaşan Buca Belediye Başkan Adayı Mimar Görkem Duman, şarkının başında Bucalılara, “Hazırsanız başlıyoruz Buca” sözleriyle seslendi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.