Cevdet Çayır: 31 Mart Bornova için milat olacak!

EGE HABERLERİ (Medya ege) - Medya ege | 25.03.2024 - 01:10, Güncelleme: 25.03.2024 - 01:10 4977+ kez okundu.
 

Cevdet Çayır: 31 Mart Bornova için milat olacak!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çayır, “31 Mart Bornova için milat olacak!” dedi.
Yerel Seçimler yaklaşırken adaylar saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, Yeşilova Mahallesi’ne ziyarette bulundu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Çayır, “Her sokağını karış karış gezdiğimiz Bornovalılarımız biliyor ki bu henüz başlangıç. 31 Mart Bornova için bir milat olacak. Bornova’da birlik, beraberlik ve hizmet özlemi son bulacak” dedi. Çayır, ardından Çamdibi Mahallesi’ne de ziyarette bulunarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Çayır, “Çamdibi’nin kıymetli sakinleriyle bir araya gelerek Bornovamız ve Çamdibi Bölgemiz hakkında istişare ettiğimiz güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Bornova, 1 Nisan sabahı Gerçek Belediyecilik ile tanışacak” notunu düştü.
AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Çayır, “31 Mart Bornova için milat olacak!” dedi.

Yerel Seçimler yaklaşırken adaylar saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, Yeşilova Mahallesi’ne ziyarette bulundu. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Çayır, “Her sokağını karış karış gezdiğimiz Bornovalılarımız biliyor ki bu henüz başlangıç. 31 Mart Bornova için bir milat olacak. Bornova’da birlik, beraberlik ve hizmet özlemi son bulacak” dedi.

Çayır, ardından Çamdibi Mahallesi’ne de ziyarette bulunarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Çayır, “Çamdibi’nin kıymetli sakinleriyle bir araya gelerek Bornovamız ve Çamdibi Bölgemiz hakkında istişare ettiğimiz güzel bir buluşma gerçekleştirdik. Bornova, 1 Nisan sabahı Gerçek Belediyecilik ile tanışacak” notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.