Çeşme’deki etkili fırtına dev ağacı evin bahçesine devirdi!

EGE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.02.2024 - 15:09, Güncelleme: 12.02.2024 - 15:09 3702+ kez okundu.
 

Çeşme’deki etkili fırtına dev ağacı evin bahçesine devirdi!

İzmir’in Çeşme ilçesinde, şiddetli rüzgar nedeniyle kökünden sökülen 15 metrelik dev ağaç bir evin bahçesine devrildi.
İzmir’in Çeşme ilçesinde, şiddetli rüzgar nedeniyle kökünden sökülen 15 metrelik dev ağaç bir evin bahçesine devrildi. Evde kimsenin olmaması facianın önüne geçerken, olay şans eseri maddi hasarla atlatıldı.   İzmir’de şiddetli rüzgar etkili oluyor. Ünlü tatil merkezi Çeşme ilçesinde, Alaçatı Çamlık Yol üzerinde bulunan 15 metrelik bir çam ağacı kökünden sökülerek devrildi. Yol üzerindeki bir evin bahçesine devrilen ağaç, bahçe duvarları ve peyzajda maddi hasara yol açtı. Yazlık olarak kullanıldığı öğrenilen evde ve bahçede kimsenin olmayışı facianın önüne geçti. Devrilen ağaç, belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmayla kaldırıldı.  
İzmir’in Çeşme ilçesinde, şiddetli rüzgar nedeniyle kökünden sökülen 15 metrelik dev ağaç bir evin bahçesine devrildi.

İzmir’in Çeşme ilçesinde, şiddetli rüzgar nedeniyle kökünden sökülen 15 metrelik dev ağaç bir evin bahçesine devrildi. Evde kimsenin olmaması facianın önüne geçerken, olay şans eseri maddi hasarla atlatıldı.

 

İzmir’de şiddetli rüzgar etkili oluyor. Ünlü tatil merkezi Çeşme ilçesinde, Alaçatı Çamlık Yol üzerinde bulunan 15 metrelik bir çam ağacı kökünden sökülerek devrildi. Yol üzerindeki bir evin bahçesine devrilen ağaç, bahçe duvarları ve peyzajda maddi hasara yol açtı. Yazlık olarak kullanıldığı öğrenilen evde ve bahçede kimsenin olmayışı facianın önüne geçti. Devrilen ağaç, belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmayla kaldırıldı.


 

İzmir Çeşme’de dev ağaç evin bahçesine devrildi

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.