Çandarlı'da bir garip çöp bilmecesi

GÜNDEM/GÜNCEL 10.08.2023 - 18:08, Güncelleme: 10.08.2023 - 18:16 1511+ kez okundu.
 

Çandarlı'da bir garip çöp bilmecesi

İzmir'in Dikili ilçesi Çandarlı Mahallesi'nde çöp konteynerinin bazıları görmezden geliniyor olması şaşkınlık yarattı
Habergündemim Watsap hattına Çandarlı mahallesinden gelen yerlere taşmış çöp konteyneri sonrasından ekibimiz Çandarlı Mahallesi'nde araştırma yaptı . Yapılan araştırmalarda ekibimiz tam tersine Dikili belediyesin Çandarlı mahallesinde tüm çöp konteynerini topladığı ama bir mahallede ise nedense çöplerin taştığı görüldü . Özellikle bir sokakta hiç bir çöp konteynerinin temizlenmesini akıllarda soru işareti bıraktı  Belediye araçları Çandarlının tüm çöplerini toplamışken bu sokaktaki 5 konteyneri niye iki gündür boşaltmamış olması şaşkınlığa sebep oldu .
İzmir'in Dikili ilçesi Çandarlı Mahallesi'nde çöp konteynerinin bazıları görmezden geliniyor olması şaşkınlık yarattı

Habergündemim Watsap hattına Çandarlı mahallesinden gelen yerlere taşmış çöp konteyneri sonrasından ekibimiz Çandarlı Mahallesi'nde araştırma yaptı .

Yapılan araştırmalarda ekibimiz tam tersine Dikili belediyesin Çandarlı mahallesinde tüm çöp konteynerini topladığı ama bir mahallede ise nedense çöplerin taştığı görüldü .

Özellikle bir sokakta hiç bir çöp konteynerinin temizlenmesini akıllarda soru işareti bıraktı 

Belediye araçları Çandarlının tüm çöplerini toplamışken bu sokaktaki 5 konteyneri niye iki gündür boşaltmamış olması şaşkınlığa sebep oldu .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.