ÇALDIRAN MAHALLESİNDE İLHAN BULUT RÜZGARI

GÜNDEM/GÜNCEL 25.03.2024 - 14:16, Güncelleme: 25.03.2024 - 14:18 1550+ kez okundu.
 

ÇALDIRAN MAHALLESİNDE İLHAN BULUT RÜZGARI

Buca'nın senelerdir kanayan yarası olan Çaldıran'da mahalle sakinleri muhtarlık seçimlerine büyük önem veriyor. Mahallenin çözülemeyen sorunları sebebiyle halk değişim istiyor. Adaylar arasında favori isim mahallelilin büyük teveccüh gösterdiği İlhan Bulut.
Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber Buca ilçesinin Çaldıran mahallesinde muhtarlık yarışı tüm hızıyla sürüyor. Buca'nın kalbindeki Çaldıran Mahallesi, gelecek için umut dolu adımlarla dolup taşıyor. Mahalle sakinleri, adaylar arasında kendilerine en yakın hissettikleri isim olan İlhan Bulut'u muhtarlık için destekliyor.   Buca'daki diğer mahallelere oranla Çaldıran'ın hizmet alma noktasında geri kaldığını söyleyen Bulut, adaylığı ile ilgili iddialı vaatlerde bulundu: "Bizim mahallemiz Buca'nın en gözde mahallesi olmasına karşın senelerdir hizmetsizlik girdabından kurtulabilmiş değil maalesef. Mahallemizin çok ciddi kentsel dönüşüm ihtiyacı var ve mevcut muhtarlık yönetimi tarafından önemsenmediği için burada hiçbir çalışma olmadı. Biz 1 Nisan itibariyle halkımızın teveccühü ile muhtarlık seçimlerini kazanırsak gerek yerel yönetimler, gerek merkezi hükümet dört bir koldan mahallemizin çehresini ve refahını arttırmak için çalışacağız."
Buca'nın senelerdir kanayan yarası olan Çaldıran'da mahalle sakinleri muhtarlık seçimlerine büyük önem veriyor. Mahallenin çözülemeyen sorunları sebebiyle halk değişim istiyor. Adaylar arasında favori isim mahallelilin büyük teveccüh gösterdiği İlhan Bulut.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla beraber Buca ilçesinin Çaldıran mahallesinde muhtarlık yarışı tüm hızıyla sürüyor. Buca'nın kalbindeki Çaldıran Mahallesi, gelecek için umut dolu adımlarla dolup taşıyor. Mahalle sakinleri, adaylar arasında kendilerine en yakın hissettikleri isim olan İlhan Bulut'u muhtarlık için destekliyor.

 

Buca'daki diğer mahallelere oranla Çaldıran'ın hizmet alma noktasında geri kaldığını söyleyen Bulut, adaylığı ile ilgili iddialı vaatlerde bulundu:

"Bizim mahallemiz Buca'nın en gözde mahallesi olmasına karşın senelerdir hizmetsizlik girdabından kurtulabilmiş değil maalesef. Mahallemizin çok ciddi kentsel dönüşüm ihtiyacı var ve mevcut muhtarlık yönetimi tarafından önemsenmediği için burada hiçbir çalışma olmadı. Biz 1 Nisan itibariyle halkımızın teveccühü ile muhtarlık seçimlerini kazanırsak gerek yerel yönetimler, gerek merkezi hükümet dört bir koldan mahallemizin çehresini ve refahını arttırmak için çalışacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.