Büyük Taarruz, Çiğli'de söyleşi ile kutlanacak

GÜNDEM/GÜNCEL 29.08.2023 - 08:43, Güncelleme: 29.08.2023 - 08:43 938+ kez okundu.
 

Büyük Taarruz, Çiğli'de söyleşi ile kutlanacak

Çiğli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Büyük Taarruz başlıklı bir söyleşi ile kutlayacak.
Habergündemim - 30 Ağustos tüm yurtta olduğu gibi İzmir'de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Çiğli Belediyesi, büyük zaferin 100. yılında Büyük Taarruz başlığıyla bir söyleşi düzenleyecek. Söyleşiye, emekli milletvekili yazar Kemal Anadol, emekli tümgeneral yazar Ahmet Yavuz ve akademsiyen yazar M. Emin Elmacı konuşmacı olarak katılacak. Söyleşi 29 Ağustos (yarın) saat 17.00'da Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt salonunda gerçekleştirilecek. Konuya ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada "Hemşehrilerimizi Büyük Taarruz söyleşimize davet ediyoruz. Hep birlikte tarihi anlamak ve paylaşmak için buluşuyoruz" ile davette bulunuldu.
Çiğli Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Büyük Taarruz başlıklı bir söyleşi ile kutlayacak.

Habergündemim -

30 Ağustos tüm yurtta olduğu gibi İzmir'de de çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Çiğli Belediyesi, büyük zaferin 100. yılında Büyük Taarruz başlığıyla bir söyleşi düzenleyecek. Söyleşiye, emekli milletvekili yazar Kemal Anadol, emekli tümgeneral yazar Ahmet Yavuz ve akademsiyen yazar M. Emin Elmacı konuşmacı olarak katılacak.

Söyleşi 29 Ağustos (yarın) saat 17.00'da Çiğli Belediyesi Fakir Baykurt salonunda gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin belediye tarafından yapılan açıklamada "Hemşehrilerimizi Büyük Taarruz söyleşimize davet ediyoruz. Hep birlikte tarihi anlamak ve paylaşmak için buluşuyoruz" ile davette bulunuldu.

f4mlg8kxsaaxwhx.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.