Bursalı: “Kadının olduğu yer bambaşka…”

SİYASET/POLİTİKA 25.09.2023 - 12:36, Güncelleme: 25.09.2023 - 12:36 1493+ kez okundu.
 

Bursalı: “Kadının olduğu yer bambaşka…”

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu'yu ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, “Kadının olduğu yer bambaşka” dedi.
AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşe Dinçer, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu’yu makamında ziyaret etti. Gün boyu Kiraz'da kalan Bursalı, Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu ile köyleri ziyaret etti. Şebnem Bursalı, ziyaretleri sonrası “Kadının olduğu yer bambaşka… Kiraz Belediye Başkanımız Saliha Özçınar Kutlu’yu makamında ziyaret ettik. Kirazlı hemşirelerimizle sohbet ettik. Yörük kültürü üzerine konuştuk. Mahalle muhtarımız Adem Baskın ve ailesini ziyaret edip güzel kızları Miray Helin ile keyifli sohbetler yaptık. Burçin Burak Süleyman Selin ve Şeyma Ersin kardeşlerimizin en mutlu günlerindeki törenlerine katıldık. Onların da mutluluklarına şahit olduk” dedi.
Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu'yu ziyaret eden AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, “Kadının olduğu yer bambaşka” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı ve Türk Sanat Müziği Sanatçısı Ayşe Dinçer, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu’yu makamında ziyaret etti.

Gün boyu Kiraz'da kalan Bursalı, Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu ile köyleri ziyaret etti.

Şebnem Bursalı, ziyaretleri sonrası “Kadının olduğu yer bambaşka… Kiraz Belediye Başkanımız Saliha Özçınar Kutlu’yu makamında ziyaret ettik. Kirazlı hemşirelerimizle sohbet ettik. Yörük kültürü üzerine konuştuk. Mahalle muhtarımız Adem Baskın ve ailesini ziyaret edip güzel kızları Miray Helin ile keyifli sohbetler yaptık. Burçin Burak Süleyman Selin ve Şeyma Ersin kardeşlerimizin en mutlu günlerindeki törenlerine katıldık. Onların da mutluluklarına şahit olduk” dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.