Büfeyi benzin dökerek yaktı!

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2022 - 14:11, Güncelleme: 23.12.2022 - 14:11 808+ kez okundu.
 

Büfeyi benzin dökerek yaktı!

Büfeyi benzin dökerek yaktı
Niğde’de bir kişinin büfeyi benzin döküp ateşe vermesi güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, merkez İlhanlı Mahallesinde dün gece meydana gelen olayda, motor kasklı bir kişi büfenin önüne gelerek yanındaki benzini döktükten sonra ateşe verdi. Yangın; çevredeki vatandaşlar tarafından büyümeden söndürüldü. Büfe sahibinin şikayeti üzerine polis ekipleri şüpheliyi yakalamak üzere çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Şüphelinin büfeye benzin döküp yakması ise saniye saniye güvenlik kameralarınca kaydedildi.
Büfeyi benzin dökerek yaktı

Niğde’de bir kişinin büfeyi benzin döküp ateşe vermesi güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, merkez İlhanlı Mahallesinde dün gece meydana gelen olayda, motor kasklı bir kişi büfenin önüne gelerek yanındaki benzini döktükten sonra ateşe verdi. Yangın; çevredeki vatandaşlar tarafından büyümeden söndürüldü. Büfe sahibinin şikayeti üzerine polis ekipleri şüpheliyi yakalamak üzere çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.
Şüphelinin büfeye benzin döküp yakması ise saniye saniye güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Niğde HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.