Buca'da silahlı kuyumcu soygunu! Hırsız altınlarla kayıplara karıştı!

ASAYİŞ/OLAY 20.09.2023 - 14:53, Güncelleme: 20.09.2023 - 15:07 1929+ kez okundu.
 

Buca'da silahlı kuyumcu soygunu! Hırsız altınlarla kayıplara karıştı!

Buca'da girdiği kuyumcuyu silahla vurup, yarım kilo altın çalıp kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.
Buca Çamlıpınar Mahallesi'ndeki bir kuyumcuda meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre motosikletle iş yerine gelen yüzleri maskeli iki kişiden biri iş yerine girdi. Elindeki silahı kuyumcuya doğrultup çanta uzatan soyguncu, kuyumcudan altınları çantaya koymasını istedi. Bu esnada tabancadan çıkan mermi ile iş yerindeki B.A. yaralandı. Daha sonra soyguncu çanta içerisindeki altınlarla beraber kaçmaya başladı. Kimliği belirlenemeyen şüpheli, kaçtığı esnada peşinden gelen çevre sakinlerine de ateş açtı. Olayın ardından kaçan iki kişiyi yakalamak için çalışma başlatıldı.
Buca'da girdiği kuyumcuyu silahla vurup, yarım kilo altın çalıp kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

Buca Çamlıpınar Mahallesi'ndeki bir kuyumcuda meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre motosikletle iş yerine gelen yüzleri maskeli iki kişiden biri iş yerine girdi.

Elindeki silahı kuyumcuya doğrultup çanta uzatan soyguncu, kuyumcudan altınları çantaya koymasını istedi. Bu esnada tabancadan çıkan mermi ile iş yerindeki B.A. yaralandı. Daha sonra soyguncu çanta içerisindeki altınlarla beraber kaçmaya başladı. Kimliği belirlenemeyen şüpheli, kaçtığı esnada peşinden gelen çevre sakinlerine de ateş açtı.

Olayın ardından kaçan iki kişiyi yakalamak için çalışma başlatıldı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.