Buca Belediyesi'nin çalışmaları sürüyor

EGE HABERLERİ (Medya ege) - Medya ege | 24.01.2024 - 08:20, Güncelleme: 24.01.2024 - 08:20 2420+ kez okundu.
 

Buca Belediyesi'nin çalışmaları sürüyor

Buca Belediyesi, ilçede asfalt serme, kilit parke ve kaldırım yapım çalışmaları gerçekleştirdi.
İlçe genelinde bir yandan alt yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken üstyapı çalışmalarında da hız kesmeyen Buca Belediyesi, Yarının Buca'sı için ilçeyi daha da güzelleştirecek çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Vatandaşların daha konforlu ve estetik görünümlü bir ilçede yaşamalarını sağlamak amacıyla, belediye ekipleri tarafından asfalt serme, kilit parke ve kaldırım yapım çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında; Çamlıkule Mahallesi, 220/21 sokak ve Fırat Mahallesi, 289/1 sokakta asfalt serme çalışmaları yapılırken Mustafa Kemal Mahallesi, 696/1 sokakta asfalt serme, kilit parke ve kaldırım yapım çalışması gerçekleştirildi.
Buca Belediyesi, ilçede asfalt serme, kilit parke ve kaldırım yapım çalışmaları gerçekleştirdi.

İlçe genelinde bir yandan alt yapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken üstyapı çalışmalarında da hız kesmeyen Buca Belediyesi, Yarının Buca'sı için ilçeyi daha da güzelleştirecek çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

geiimz5baaa2f5l.jpg

Vatandaşların daha konforlu ve estetik görünümlü bir ilçede yaşamalarını sağlamak amacıyla, belediye ekipleri tarafından asfalt serme, kilit parke ve kaldırım yapım çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmalar kapsamında; Çamlıkule Mahallesi, 220/21 sokak ve Fırat Mahallesi, 289/1 sokakta asfalt serme çalışmaları yapılırken Mustafa Kemal Mahallesi, 696/1 sokakta asfalt serme, kilit parke ve kaldırım yapım çalışması gerçekleştirildi.

geiimz9baaajcbz.jpg

geiim1ib0aedt-p.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.