Buca Belediyesi, 'Yarının Bucası' için çalışıyor

EGE HABERLERİ 03.01.2024 - 08:21, Güncelleme: 03.01.2024 - 08:21 4158+ kez okundu.
 

Buca Belediyesi, 'Yarının Bucası' için çalışıyor

Buca Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçenin bir çok mahallesinde yol, kaldırım ve merdiven yapım çalışmaları gerçekleştirdi.
Yarının Bucası için yeni yılın ilk günlerinde de çalışmalara hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi, ilçenin bir çok mahallesinde hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu kapsamda belediyenin fen işleri ekipleri; Barış Mahallesi, 299 sokakta yol ve kaldırım yapım çalışması, Efeler Mahallesi, 306/2 sokakta kaldırım yapım çalışması, İnönü Mahallesi, 677/1 sokakta ise merdiven yapım çalışması gerçekleştirdi. BUCA BELEDİYESİ FEN İŞLERİ KARNESİ Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ın Yarının Buca'sı anlayışı çerçevesinde hizmetlerini sürdüren fen işleri ekipleri, 2019 yılından bugüne 265 bin metrekare parke taşı döşedi. Asfalt çalışmaları kapsamında 160 bin metrekare asfalt serme, 125 bin metrekare asfalt yama yapıldı. 40 bin metretül bordür taşla kaldırım çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca, otopark sorunu yaşanmaması için ilçeye 73 yeni araç park alanı kazandırıldı.
Buca Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçenin bir çok mahallesinde yol, kaldırım ve merdiven yapım çalışmaları gerçekleştirdi.

Yarının Bucası için yeni yılın ilk günlerinde de çalışmalara hız kesmeden devam eden Buca Belediyesi, ilçenin bir çok mahallesinde hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. Bu kapsamda belediyenin fen işleri ekipleri; Barış Mahallesi, 299 sokakta yol ve kaldırım yapım çalışması, Efeler Mahallesi, 306/2 sokakta kaldırım yapım çalışması, İnönü Mahallesi, 677/1 sokakta ise merdiven yapım çalışması gerçekleştirdi.

gc19nqcw0aaktjw.jpg

BUCA BELEDİYESİ FEN İŞLERİ KARNESİ

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'ın Yarının Buca'sı anlayışı çerçevesinde hizmetlerini sürdüren fen işleri ekipleri, 2019 yılından bugüne 265 bin metrekare parke taşı döşedi. Asfalt çalışmaları kapsamında 160 bin metrekare asfalt serme, 125 bin metrekare asfalt yama yapıldı. 40 bin metretül bordür taşla kaldırım çalışması gerçekleştirildi. Ayrıca, otopark sorunu yaşanmaması için ilçeye 73 yeni araç park alanı kazandırıldı.

gc19nqbxkaagetk.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.