Bu festivalde dijital dönüşüm ve girişimcilik var!

EGE HABERLERİ 27.09.2023 - 02:28, Güncelleme: 27.09.2023 - 02:33 4356+ kez okundu.
 

Bu festivalde dijital dönüşüm ve girişimcilik var!

Türkiye’nin ilk ve tek havacılık ve uzay teknolojileri Festivali’ne bir gün kala, İzmir Valisi Dr. Süleyman Erban, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.
Vali Erban, İzmir Teknofest'e hazır olduklarını belirterek "Bu festivalde yüksek teknoloji ve inovasyon var! Bu festivalde dijital dönüşüm ve girişimcilik var! Bu festivalde ilham, inanmışlık ve iftihar var! Ayakları yere basmayan festival Teknofest'e hazırız" dedi. İzmir Çiğli Havaalanı'nda yarın kapılarını açacak ve 1 Ekim'e kadar sürecek festivalde ilk gün ana sahnede Bilim Şov, Rafadan Tayfa Teknolojik Tayfa, Hürkuş ve Gökbey Müzikali, Sahne Senin, Uçan Çocuklar Akrobasi Gösterisi ve Burak Yeter konseri olacak.
Türkiye’nin ilk ve tek havacılık ve uzay teknolojileri Festivali’ne bir gün kala, İzmir Valisi Dr. Süleyman Erban, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Vali Erban, İzmir Teknofest'e hazır olduklarını belirterek "Bu festivalde yüksek teknoloji ve inovasyon var! Bu festivalde dijital dönüşüm ve girişimcilik var! Bu festivalde ilham, inanmışlık ve iftihar var! Ayakları yere basmayan festival Teknofest'e hazırız" dedi.

İzmir Çiğli Havaalanı'nda yarın kapılarını açacak ve 1 Ekim'e kadar sürecek festivalde ilk gün ana sahnede Bilim Şov, Rafadan Tayfa Teknolojik Tayfa, Hürkuş ve Gökbey Müzikali, Sahne Senin, Uçan Çocuklar Akrobasi Gösterisi ve Burak Yeter konseri olacak.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.