Bornova 1877 : ''TEŞEKKÜRLER''

SPOR (wep haberi ) - | 04.05.2024 - 11:17, Güncelleme: 04.05.2024 - 11:17 7422 kez okundu.
 

Bornova 1877 : ''TEŞEKKÜRLER''

1.Tur maçında Kuşadasıspor'a 2-1 kaybederek elenen Bornova 1877 Spor Kulübü'nde Başkan Hüseyin Ok teşekkür mesajı yayınladı.
Sezon başından bu yana taraftarlar başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Ok, şu ifadeleri kullandı: "Türk futbolunda 'Sürdürülebilir Başarı' misyonu edinen kulübümüz, genç evlatlarımıza güvenerek kurduğu kadrosuyla ve sahada oynadığı oyunla, futbol otoritelerinden tam not alması bizler için asıl başarıdır. Sezon başında çıktığımız bu yolda bizleri vargücüyle destekleyen, son maçımızda tribünlerde bir an olsun susmadan takımımıza destek olan taraftarlarımıza, her an yanımızda olan Bornova Belediyesi'ne, tesislerinin kapılarını bizlere açan İzmir'in köklü kulüpleri Altay ve Karşıyaka Spor Kulübü'ne, lig maratonunda desteklerini esirgemeyen Bornova Kulüpler Birliği'ne, maddi manevi yanımızda olan sponsorlarımıza, futbolcularımızdan teknik ekibimize, emeği geçen tüm çalışanlarımıza bu başarıda pay sahibi oldukları için teşekkür ederiz. Türk Futbolunda farkındalık yaratmak adına, yolumuzdan sapmadan devam edeceğiz
1.Tur maçında Kuşadasıspor'a 2-1 kaybederek elenen Bornova 1877 Spor Kulübü'nde Başkan Hüseyin Ok teşekkür mesajı yayınladı.

Sezon başından bu yana taraftarlar başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Ok, şu ifadeleri kullandı: "Türk futbolunda 'Sürdürülebilir Başarı' misyonu edinen kulübümüz, genç evlatlarımıza güvenerek kurduğu kadrosuyla ve sahada oynadığı oyunla, futbol otoritelerinden tam not alması bizler için asıl başarıdır. Sezon başında çıktığımız bu yolda bizleri vargücüyle destekleyen, son maçımızda tribünlerde bir an olsun susmadan takımımıza destek olan taraftarlarımıza, her an yanımızda olan Bornova Belediyesi'ne, tesislerinin kapılarını bizlere açan İzmir'in köklü kulüpleri Altay ve Karşıyaka Spor Kulübü'ne, lig maratonunda desteklerini esirgemeyen Bornova Kulüpler Birliği'ne, maddi manevi yanımızda olan sponsorlarımıza, futbolcularımızdan teknik ekibimize, emeği geçen tüm çalışanlarımıza bu başarıda pay sahibi oldukları için teşekkür ederiz.

Türk Futbolunda farkındalık yaratmak adına, yolumuzdan sapmadan devam edeceğiz

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.