Bolvadin’de öğrencilere trafik eğitimi verildi

YURT HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2022 - 11:59, Güncelleme: 08.10.2022 - 12:36 1109+ kez okundu.
 

Bolvadin’de öğrencilere trafik eğitimi verildi

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde ilkokul öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi.
Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince Hatice Habib Soydan İlkokulu öğrencilerine emniyet kemeri kullanımı, yolda karşıdan karşıya geçerken uyulması gereken kurallar, okul servisi kuralları, güvenli oyun alanları gibi konularda bilgiler verildi. Programın sonunda Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gürfidan, öğrencilerle bir süre sohbet etti ve öğrencilere kitap hediye etti.
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde ilkokul öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince Hatice Habib Soydan İlkokulu öğrencilerine emniyet kemeri kullanımı, yolda karşıdan karşıya geçerken uyulması gereken kurallar, okul servisi kuralları, güvenli oyun alanları gibi konularda bilgiler verildi.
Programın sonunda Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gürfidan, öğrencilerle bir süre sohbet etti ve öğrencilere kitap hediye etti.

Afyon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.