Bolvadin’de Covit-19 önlemleri aralıksız sürüyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2020 - 14:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:40 2472+ kez okundu.
 

Bolvadin’de Covit-19 önlemleri aralıksız sürüyor

AFYONKARAHİSAR'IN BOLVADİN İLÇESİNDE COVİT-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ DE TEYAKKUZA GEÇTİ.
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde Covit-19 tedbirleri kapsamında İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları aralıksız sürüyor. İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ilçenin cadde ve sokaklarında vatandaşların bilgilendirmek, farkındalığı artırmak ve sosyal mesafeye uyumu sağlamak amacıyla çarşı merkezinde ve caddelerde vatandaşların ateşini ölçerek maske takma yanlarında maskesiz dolaşmamaları konusunda da uyarılarda bulunuyor. Ayrıca emniyet ekipleri de vatandaşların toplu halde durmamaları, sosyal mesafeyi korumaları için sürekli şehir merkezi, cadde ve sokaklarda titiz bir çalışma yürüterek 65 yaş üstü yaşlılar, solunum yolu, kalp rahatsızlığı olanlara ve 20 yaş altındaki kişilerin sokağa çıkmamaları için ekip araçlarından anonslar yaparak uyarıyor.
AFYONKARAHİSAR'IN BOLVADİN İLÇESİNDE COVİT-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ DE TEYAKKUZA GEÇTİ.

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde Covit-19 tedbirleri kapsamında İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları aralıksız sürüyor.

İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri ilçenin cadde ve sokaklarında vatandaşların bilgilendirmek, farkındalığı artırmak ve sosyal mesafeye uyumu sağlamak amacıyla çarşı merkezinde ve caddelerde vatandaşların ateşini ölçerek maske takma yanlarında maskesiz dolaşmamaları konusunda da uyarılarda bulunuyor. Ayrıca emniyet ekipleri de vatandaşların toplu halde durmamaları, sosyal mesafeyi korumaları için sürekli şehir merkezi, cadde ve sokaklarda titiz bir çalışma yürüterek 65 yaş üstü yaşlılar, solunum yolu, kalp rahatsızlığı olanlara ve 20 yaş altındaki kişilerin sokağa çıkmamaları için ekip araçlarından anonslar yaparak uyarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.