Bıçaklı kavgada 14 yaşındaki çocuk öldü!

ASAYİŞ/OLAY (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.10.2022 - 11:41, Güncelleme: 26.10.2022 - 11:41 849+ kez okundu.
 

Bıçaklı kavgada 14 yaşındaki çocuk öldü!

Bıçaklı kavgada 14 yaşındaki çocuk öldü
Siirt’te çıkan bıçaklı kavgada 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Olay, dün Siirt Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sevgi Evlerinde kalan 2 çocuk arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Kavgada 14 yaşındaki Mustafa K. aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Mustafa K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Bıçaklı kavgada 14 yaşındaki çocuk öldü

Siirt’te çıkan bıçaklı kavgada 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
Olay, dün Siirt Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sevgi Evlerinde kalan 2 çocuk arasında bilinmeyen bir sebeple kavga çıktı. Kavgada 14 yaşındaki Mustafa K. aldığı bıçak darbesi ile ağır yaralandı. Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Mustafa K., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Siirt HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.