Beydağ'da yeni başkan Şakir Başaran oldu

SİYASET/POLİTİKA 01.04.2024 - 10:26, Güncelleme: 01.04.2024 - 10:26 1155+ kez okundu.
 

Beydağ'da yeni başkan Şakir Başaran oldu

Beydağ'da yeni başkan Şakir Başaran oldu...
Beydağ'da dün yapılan seçimlerde CHP'nin belediye başkan adayı Şakir Başaran oyların yüzde 56,92'sini alarak Beydağ'ın önceki CHP'li başkanı Feridun Yılmazlar'dan kalan koltuğa oturdu. ŞAKİR BAŞARAN KİMDİR? Şakir Başaran, 1979 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde tamamlayan ve Beydağ'da veterinerlik yapan Başaran, 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nde meclis üyesi olarak siyaset hayatına başladı. Başaran, 2019'da Beydağ CHP İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Şakir Başaran, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Beydağ'da yeni başkan Şakir Başaran oldu...

Beydağ'da dün yapılan seçimlerde CHP'nin belediye başkan adayı Şakir Başaran oyların yüzde 56,92'sini alarak Beydağ'ın önceki CHP'li başkanı Feridun Yılmazlar'dan kalan koltuğa oturdu.

ŞAKİR BAŞARAN KİMDİR?
Şakir Başaran, 1979 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde tamamlayan ve Beydağ'da veterinerlik yapan Başaran, 2019 yılında Cumhuriyet Halk Partisi'nde meclis üyesi olarak siyaset hayatına başladı. Başaran, 2019'da Beydağ CHP İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Şakir Başaran, evli ve 2 çocuk babasıdır.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.