Beydağ Belediyesi'nden sıkı denetim

EGE HABERLERİ 25.04.2024 - 03:42, Güncelleme: 25.04.2024 - 03:42 1277 kez okundu.
 

Beydağ Belediyesi'nden sıkı denetim

Beydağ Belediyesi, ilçe genelinde faaliyet gösteren marketlerde sıkı denetim gerçekleştirdi.
  Vatandaşların güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmeleri doğrultusunda çalışmalarına devam eden Beydağ Belediyesi, ilçe genelinde denetimlerini sıklaştırdı. Bu kapsamda Beydağ Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, ilçede faaliyet gösteren marketlerde, satışa sunulan ürünlerin alışveriş fiyat etiketi, gramaj, son kullanma tarihi ve mevzuata uygunluk denetimlerini gerçekleştirdi. Beydağ Belediyesi'nin sosyal medya hesabından denetimlere ilişkin yapılan açıklamada, ilçede yaşayan vatandaşların sağlığı için ekipler tarafından denetimlerin artarak devam edeceği bildirildi.
Beydağ Belediyesi, ilçe genelinde faaliyet gösteren marketlerde sıkı denetim gerçekleştirdi.

 

Vatandaşların güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşabilmeleri doğrultusunda çalışmalarına devam eden Beydağ Belediyesi, ilçe genelinde denetimlerini sıklaştırdı.

Bu kapsamda Beydağ Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, ilçede faaliyet gösteren marketlerde, satışa sunulan ürünlerin alışveriş fiyat etiketi, gramaj, son kullanma tarihi ve mevzuata uygunluk denetimlerini gerçekleştirdi.

Beydağ Belediyesi'nin sosyal medya hesabından denetimlere ilişkin yapılan açıklamada, ilçede yaşayan vatandaşların sağlığı için ekipler tarafından denetimlerin artarak devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.