“Beşiktaş yönetiminde Ege’den de bir temsilci olmalı”

SPOR 07.11.2023 - 15:00, Güncelleme: 07.11.2023 - 15:00 3809+ kez okundu.
 

“Beşiktaş yönetiminde Ege’den de bir temsilci olmalı”

Habergündemim, Beşiktaş FK’daki son gelişmelerden sonra taraftarın nabzını tuttu. Beşiktaş yönetiminde Ege’den de bir temsilci olması gerektiğine işaret eden Ege Beşiktaş camiasının önde gelen isimleri; EGİAD Başkanı Mahir Kaplan adı üzerinde birleştiler.
Habergündemim’e konuşan Ege’deki Beşiktaş camiası mensupları, şu görüşleri dile getirdiler: “Beşiktaş ligde de Avrupa’da da kötü gidiyor ne yazık ki. Diğer branşlarda ne kadar başarılı olursanız olun Türkiye’de bir kulüp futbol takımında başarısız ise tamamen başarısız kabul ediliyor tribünlerin gözünde ve tepkiler çığ gibi büyüyor. Futbol böyle etkileyici bir oyun çünkü. Şenol Hoca ile yolları ayırdıktan sonra takımı geçici süre ile Burak Yılmaz yönetiyor. Ama görünen o ki Burak’ın hoca olabilmesi için en azından 5 seneden fazla bir süre tecrübe kazanması lazım. Son Antalya maçında yaptığı hatalar tamamen tecrübesizlik ve bilgi eksikliği sonucudur. Takımın aldığı başarısız sonuçlar taraftarı çileden çıkarınca Çebi Yönetimi Kongre kararı aldı. Bu hem Çebi açısından hem de Beşiktaş açısından doğru bir karardır. Ahmet Başkan iyi, dürüst ve düzgün bir insandır. Beşiktaş için hem maddi hem manevi birçok fedakârlığı da yaptı. Lakin yönetim kadrosunu oluştururken isabetli seçim yapamamış görünüyor. Bir kulüp yönetimi oluşturulurken illa yönetimin tümü paralı insanlar olsun demek çok yanlıştır ve başarısızlık garantidir. Yönetim bir kompozisyon oluşturmalıdır. Bu kompozisyonda kimi parası ile kimi bilgisi ile kimi ilişkileri ile kimi de hani her eve lazım derler ya öyle beceri ve yetenekleri ile faydalı olabilecek kimselerden oluşmalıdır.  Beşiktaş kongreye giderken İzmir ve Ege’de bir nabız tutalım istedik. İzmir ve Ege’de konuştuğumuz Beşiktaş sevdalılarının en önde gelen şikâyeti ve sitemi kendilerinin kulüpte temsil edilmediği, çünkü İzmir’den, Ege’den yönetim kuruluna bir kişinin hiç düşünülmediği oldu. İzmir’deki ve Ege’nin birçok yöresindeki Beşiktaşlılar bu konuda gerçekten kırgınlar. Bu seçimde farklı davranacaklarını, yönetimde kendi içlerinden de birinin olmasını özellikle talep ediyorlar. Düşündüğünüz bir isim var mı diye sorduğumuzda genel olarak büyük çoğunlukla EGİAD Başkanı Mahir Kaplan adı üzerinde birleşiyorlar. Konuştuğumuz Beşiktaşlılar Mahir Kaplan’ın toplumun her kesimiyle olan iyi ilişkileri, iyi eğitimli, iyi bir aile reisi ve iyi bir ailesinin olması, mali durumunun iyi olması, Beşiktaş’a kalpten bağlı olması, güvenilirliği, gençliği ve becerikliliği, uyumlu kişiliğe sahip olmasının Ege Beşiktaş camiasında kendisini öne çıkardığını özellikle vurguladılar. Bizler de gazeteci olarak aynı düşünceleri farklı alanlardan duyduğumuzun altını çizelim. Bizce de kim Beşiktaş’a başkan olursa olsun Ege’den de yönetim kuruluna bir üye almalıdır. Yeni Başkan adaylarına bizden söylemesi, Ege’de ve İzmir’de camia böyle düşünüyor.”    
Habergündemim, Beşiktaş FK’daki son gelişmelerden sonra taraftarın nabzını tuttu. Beşiktaş yönetiminde Ege’den de bir temsilci olması gerektiğine işaret eden Ege Beşiktaş camiasının önde gelen isimleri; EGİAD Başkanı Mahir Kaplan adı üzerinde birleştiler.

Habergündemim’e konuşan Ege’deki Beşiktaş camiası mensupları, şu görüşleri dile getirdiler:

“Beşiktaş ligde de Avrupa’da da kötü gidiyor ne yazık ki. Diğer branşlarda ne kadar başarılı olursanız olun Türkiye’de bir kulüp futbol takımında başarısız ise tamamen başarısız kabul ediliyor tribünlerin gözünde ve tepkiler çığ gibi büyüyor. Futbol böyle etkileyici bir oyun çünkü. Şenol Hoca ile yolları ayırdıktan sonra takımı geçici süre ile Burak Yılmaz yönetiyor. Ama görünen o ki Burak’ın hoca olabilmesi için en azından 5 seneden fazla bir süre tecrübe kazanması lazım. Son Antalya maçında yaptığı hatalar tamamen tecrübesizlik ve bilgi eksikliği sonucudur. Takımın aldığı başarısız sonuçlar taraftarı çileden çıkarınca Çebi Yönetimi Kongre kararı aldı. Bu hem Çebi açısından hem de Beşiktaş açısından doğru bir karardır. Ahmet Başkan iyi, dürüst ve düzgün bir insandır. Beşiktaş için hem maddi hem manevi birçok fedakârlığı da yaptı. Lakin yönetim kadrosunu oluştururken isabetli seçim yapamamış görünüyor. Bir kulüp yönetimi oluşturulurken illa yönetimin tümü paralı insanlar olsun demek çok yanlıştır ve başarısızlık garantidir. Yönetim bir kompozisyon oluşturmalıdır. Bu kompozisyonda kimi parası ile kimi bilgisi ile kimi ilişkileri ile kimi de hani her eve lazım derler ya öyle beceri ve yetenekleri ile faydalı olabilecek kimselerden oluşmalıdır.  Beşiktaş kongreye giderken İzmir ve Ege’de bir nabız tutalım istedik. İzmir ve Ege’de konuştuğumuz Beşiktaş sevdalılarının en önde gelen şikâyeti ve sitemi kendilerinin kulüpte temsil edilmediği, çünkü İzmir’den, Ege’den yönetim kuruluna bir kişinin hiç düşünülmediği oldu. İzmir’deki ve Ege’nin birçok yöresindeki Beşiktaşlılar bu konuda gerçekten kırgınlar. Bu seçimde farklı davranacaklarını, yönetimde kendi içlerinden de birinin olmasını özellikle talep ediyorlar. Düşündüğünüz bir isim var mı diye sorduğumuzda genel olarak büyük çoğunlukla EGİAD Başkanı Mahir Kaplan adı üzerinde birleşiyorlar. Konuştuğumuz Beşiktaşlılar Mahir Kaplan’ın toplumun her kesimiyle olan iyi ilişkileri, iyi eğitimli, iyi bir aile reisi ve iyi bir ailesinin olması, mali durumunun iyi olması, Beşiktaş’a kalpten bağlı olması, güvenilirliği, gençliği ve becerikliliği, uyumlu kişiliğe sahip olmasının Ege Beşiktaş camiasında kendisini öne çıkardığını özellikle vurguladılar. Bizler de gazeteci olarak aynı düşünceleri farklı alanlardan duyduğumuzun altını çizelim. Bizce de kim Beşiktaş’a başkan olursa olsun Ege’den de yönetim kuruluna bir üye almalıdır. Yeni Başkan adaylarına bizden söylemesi, Ege’de ve İzmir’de camia böyle düşünüyor.”

 

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.