Beş yıllık kazanımını bağış yaptı!

YAŞAM 20.02.2024 - 09:09, Güncelleme: 20.02.2024 - 09:09 4008+ kez okundu.
 

Beş yıllık kazanımını bağış yaptı!

İzmir'in Dikili ilçesinde AK Parti meclis üyesi olan Mehmet Akif Güveli meclis üyeliğinden kazanılan tüm haklarını Türk Silahlı kuvvetlerini güçlendirme Vakfı'na bağış yaptı.
  İzmir’in Dikili ilçesinde AK Parti belediye meclis üyesi olan Mehmet Akif Güveli, Meclis üyesi olduğunda kazanılan tüm haklarını Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağış yapacağını ilan etmişti, 5 yılın sonunda hesabına yatırılan tüm parayı bağışladı. İzmir'in Dikili ilçesinde AK Parti meclis üyesi olan Mehmet Akif Güveli, meclis üyeliğinden kazanılan tüm haklarını Türk Silahlı kuvvetlerini güçlendirme Vakfı'na bağış yaptı. Meclis üyesi olduğunda hak ettiği tüm kazanımı Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na bağış yapacağını ilan eden Güveli, yerel seçimin yaklaşması ile birlikte 5 yıl boyunca hesabına yatırılan tüm parayı bağış yaptı. Mehmet Akif GÜVELİ Yaptığı açıklamada; "Beş yılı tamamladık, göreve başlarken özlük haklarımı Türk Silahlı kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışlayacağımı söylemiştim, şimdi o bağışı yaptık. Görev yaptığımız süre boyunca bana katlanan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek arkadaşlarımızın da Dikili için çok iyi işler yapacağına yürekten inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun Dikili'nin geleceği daha iyi olsun" dedi.  
İzmir'in Dikili ilçesinde AK Parti meclis üyesi olan Mehmet Akif Güveli meclis üyeliğinden kazanılan tüm haklarını Türk Silahlı kuvvetlerini güçlendirme Vakfı'na bağış yaptı.

 

İzmir’in Dikili ilçesinde AK Parti belediye meclis üyesi olan Mehmet Akif Güveli, Meclis üyesi olduğunda kazanılan tüm haklarını Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’na bağış yapacağını ilan etmişti, 5 yılın sonunda hesabına yatırılan tüm parayı bağışladı.
İzmir'in Dikili ilçesinde AK Parti meclis üyesi olan Mehmet Akif Güveli, meclis üyeliğinden kazanılan tüm haklarını Türk Silahlı kuvvetlerini güçlendirme Vakfı'na bağış yaptı.
Meclis üyesi olduğunda hak ettiği tüm kazanımı Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı'na bağış yapacağını ilan eden Güveli, yerel seçimin yaklaşması ile birlikte 5 yıl boyunca hesabına yatırılan tüm parayı bağış yaptı.

Mehmet Akif GÜVELİ Yaptığı açıklamada; "Beş yılı tamamladık, göreve başlarken özlük haklarımı Türk Silahlı kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na bağışlayacağımı söylemiştim, şimdi o bağışı yaptık. Görev yaptığımız süre boyunca bana katlanan tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek arkadaşlarımızın da Dikili için çok iyi işler yapacağına yürekten inanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun Dikili'nin geleceği daha iyi olsun" dedi.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.