Benzinden sonra motorine de indirim geliyor!

ENERJİ/MADEN 06.10.2023 - 09:59, Güncelleme: 06.10.2023 - 09:59 3275+ kez okundu.
 

Benzinden sonra motorine de indirim geliyor!

Benzin fiyatlarına son iki günde gelen indirimlerin ardından bu gece de motorinde belirgin bir indirim olacak.
Petrol ve uluslararası dizel fiyatlarında kaydedilen düşüşler bu gece fiyatlara yansıyacak. Akaryakıt sektörü kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 2 lira 91 kuruş indirim gelecek. Benzinin litre fiyatına dün gece 1 lira 17 kuruş, önceki gece 2 lira 11 kuruş indirim gelmişti. Yeni fiyatlar ne olacak? Bu geceki indirimle birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 37,29 TL’ye, Ankara’da 37,86 TL’ye, İzmir’de 38,04 TL’ye gerileyecek. Benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 33,50 TL, Ankara’da 34,10 TL, İzmir’de 34,21 TL seviyesinde bulunuyor. Fiyatlar, iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.
Benzin fiyatlarına son iki günde gelen indirimlerin ardından bu gece de motorinde belirgin bir indirim olacak.

Petrol ve uluslararası dizel fiyatlarında kaydedilen düşüşler bu gece fiyatlara yansıyacak.

Akaryakıt sektörü kaynaklarının verdiği bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 2 lira 91 kuruş indirim gelecek.


Benzinin litre fiyatına dün gece 1 lira 17 kuruş, önceki gece 2 lira 11 kuruş indirim gelmişti.

Yeni fiyatlar ne olacak?
Bu geceki indirimle birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 37,29 TL’ye, Ankara’da 37,86 TL’ye, İzmir’de 38,04 TL’ye gerileyecek.

Benzinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul’da 33,50 TL, Ankara’da 34,10 TL, İzmir’de 34,21 TL seviyesinde bulunuyor.


Fiyatlar, iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.