Bayraklılı sporcular, ilçenin gurur kaynağı oluyorlar

SPOR 21.12.2023 - 09:09, Güncelleme: 21.12.2023 - 09:09 3956+ kez okundu.
 

Bayraklılı sporcular, ilçenin gurur kaynağı oluyorlar

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediyenin spor kurslarına ilişkin "Çocuklarımızın ve gençlerimizin başarılarını görmek bizi çok mutlu ediyor, spora ve altyapıya desteğimiz sürecek" dedi.
Spor yatırımları ve başarılı sporcularının dereceleriyle fark yaratan Bayraklı Belediyesi, 4,5 yılda uluslararası, ulusal, bölgesel ve il genelindeki turnuvalarda 215 altın, 161 gümüş ve 199 bronz olmak üzere toplam 575 madalya topladı. Belediye Başkanı Serdar Sandal da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile, spora her zaman destek olacaklarına işaret etti. Başkan Sandal paylaşımına "Son 4,5 yılda 23 farklı branşta açılan spor kurslarımızla yaklaşık 25 bin kursiyere spor yapma ve yeteneklerini geliştirme fırsatı sunarak Bayraklıyı sporun da kalbi yaptık. Çocuklarımızın ve gençlerimizin başarılarını görmek bizi çok mutlu ediyor, spora ve altyapıya desteğimiz sürecek" notunu düştü. Bayraklılı sporcular, her branşta başarılarını büyütürken, elde ettikleri derecelerle de ailelerinin ve ilçenin gurur kaynağı oldu. Bu süreçte Miraç Saraç güreşte dünya şampiyonluğu kazandı, Bayraklı’dan Avrupa şampiyonaları ve dereceleri çıktı. Bayraklı Belediyesi 23 branşta açtığı kurslarla bu süreçte yaklaşık 25 bin kursiyere de spor yapma imkanı sundu. Bu kapsamda milli takımlar düzeyinde başarılı sporcular yetiştiren belediye sporcuları elde ettikleri başarılarla ilçenin gurur kaynağı oldu.
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, belediyenin spor kurslarına ilişkin "Çocuklarımızın ve gençlerimizin başarılarını görmek bizi çok mutlu ediyor, spora ve altyapıya desteğimiz sürecek" dedi.

Spor yatırımları ve başarılı sporcularının dereceleriyle fark yaratan Bayraklı Belediyesi, 4,5 yılda uluslararası, ulusal, bölgesel ve il genelindeki turnuvalarda 215 altın, 161 gümüş ve 199 bronz olmak üzere toplam 575 madalya topladı.

Belediye Başkanı Serdar Sandal da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile, spora her zaman destek olacaklarına işaret etti.

gbxurfhweaasfmz.jpeg

Başkan Sandal paylaşımına "Son 4,5 yılda 23 farklı branşta açılan spor kurslarımızla yaklaşık 25 bin kursiyere spor yapma ve yeteneklerini geliştirme fırsatı sunarak Bayraklıyı sporun da kalbi yaptık. Çocuklarımızın ve gençlerimizin başarılarını görmek bizi çok mutlu ediyor, spora ve altyapıya desteğimiz sürecek" notunu düştü.

gbxurfgxkaai-lp.jpeg

Bayraklılı sporcular, her branşta başarılarını büyütürken, elde ettikleri derecelerle de ailelerinin ve ilçenin gurur kaynağı oldu. Bu süreçte Miraç Saraç güreşte dünya şampiyonluğu kazandı, Bayraklı’dan Avrupa şampiyonaları ve dereceleri çıktı. Bayraklı Belediyesi 23 branşta açtığı kurslarla bu süreçte yaklaşık 25 bin kursiyere de spor yapma imkanı sundu. Bu kapsamda milli takımlar düzeyinde başarılı sporcular yetiştiren belediye sporcuları elde ettikleri başarılarla ilçenin gurur kaynağı oldu.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.