Başkan Turan, Kaymakam Aksoy'u ziyaret etti

EGE HABERLERİ 15.04.2024 - 13:03, Güncelleme: 15.04.2024 - 13:03 803 kez okundu.
 

Başkan Turan, Kaymakam Aksoy'u ziyaret etti

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, ilçe Kaymakamı Fatih Aksoy’u ziyaret etti.
Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, ilçe Kaymakamı Fatih Aksoy’u ziyaret etti. Başkan Mustafa Turan, Ödemiş’e hizmet anlamında kamu kurumları ve sivil toplum örgütleriyle her zaman birlikte çalışmalar yürüteceklerini ifade etti. Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, bayram tatili sonrası ilk mesai gününde ilçe kaymakamı Fatih Aksoy’u makamında ziyaret etti. Sohbet şeklinde geçen ziyarette Ödemiş’e hizmet anlamında yapılacaklar konuşuldu. Başkan Turan; “Ödemiş’e en iyi şekilde hizmet etmek için buradayız. Ödemiş’in kentsel, sosyal ve kültür gelişimine katkı sağlamak amacıyla ilçe kaymakamımız başta olmak üzere tüm kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği yapacağız” dedi.  
Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, ilçe Kaymakamı Fatih Aksoy’u ziyaret etti.

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, ilçe Kaymakamı Fatih Aksoy’u ziyaret etti. Başkan Mustafa Turan, Ödemiş’e hizmet anlamında kamu kurumları ve sivil toplum örgütleriyle her zaman birlikte çalışmalar yürüteceklerini ifade etti.

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, bayram tatili sonrası ilk mesai gününde ilçe kaymakamı Fatih Aksoy’u makamında ziyaret etti. Sohbet şeklinde geçen ziyarette Ödemiş’e hizmet anlamında yapılacaklar konuşuldu. Başkan Turan; “Ödemiş’e en iyi şekilde hizmet etmek için buradayız. Ödemiş’in kentsel, sosyal ve kültür gelişimine katkı sağlamak amacıyla ilçe kaymakamımız başta olmak üzere tüm kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ile işbirliği yapacağız” dedi.  

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.