Başkan Tugay'a yeni danışman: Başarılar Elif Demirci!

EGE HABERLERİ 25.04.2024 - 03:38, Güncelleme: 25.04.2024 - 03:40 1317 kez okundu.
 

Başkan Tugay'a yeni danışman: Başarılar Elif Demirci!

Başarılı gazeteci Elif Demirci İşleğen, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne basın danışmanı olarak atandı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, yönetim kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Tugay, İzmir basınının tecrübeli ismi Elif Demirci İşleğen'i basın danışmanı olarak atadı. Ege Üniversitesi gazetecilik bölümü mezunu olan ve İzmir’de çeşitli televizyonlarda muhabirlik yaptıktan sonra Doğan Haber Ajansı’na (DHA) geçen Elif Demirci İşleğen, burada 20 yıllık muhabirlik görevinden sonra Doğan Haber Ajansı Bölge Müdürlüğü görevine getirildi. İzmir Ticaret Odasından Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü olarak da görev yapan İşleğen, yerel seçim öncesi bu görevinden ayrılmış ve Cemil Tugay’ın basın ekibinin başına geçmişti. İşleğen, Meclis kararı sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de Basın Danışmanı oldu.  Yeni nesil habercilik yayın gurubu haber gündemim olarak Elif Demirci'ye yeni görevinde başarılar dileriz.
Başarılı gazeteci Elif Demirci İşleğen, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne basın danışmanı olarak atandı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, yönetim kadrosunu oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Tugay, İzmir basınının tecrübeli ismi Elif Demirci İşleğen'i basın danışmanı olarak atadı.

Ege Üniversitesi gazetecilik bölümü mezunu olan ve İzmir’de çeşitli televizyonlarda muhabirlik yaptıktan sonra Doğan Haber Ajansı’na (DHA) geçen Elif Demirci İşleğen, burada 20 yıllık muhabirlik görevinden sonra Doğan Haber Ajansı Bölge Müdürlüğü görevine getirildi. İzmir Ticaret Odasından Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörü olarak da görev yapan İşleğen, yerel seçim öncesi bu görevinden ayrılmış ve Cemil Tugay’ın basın ekibinin başına geçmişti. İşleğen, Meclis kararı sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de Basın Danışmanı oldu.

 Yeni nesil habercilik yayın gurubu haber gündemim olarak Elif Demirci'ye yeni görevinde başarılar dileriz.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.