Başkan Pehlivan’dan evlenen gençlere müjde

EGE HABERLERİ 24.03.2024 - 17:38, Güncelleme: 24.03.2024 - 17:38 3150+ kez okundu.
 

Başkan Pehlivan’dan evlenen gençlere müjde

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, gençlerin eğitimine ve sosyalleşmesine verdiği desteklerden sonra bu kez müjdesini dünya evine girecek gençler için verdi
.Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, hemşehrileriyle iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor. Gün içinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sırasında yoğun ilgiyle karşılanan ve zaman zaman yürümekte güçlük çeken Başkan Pehlivan, Ramazan ayı sebebiyle iftar saatlerinde de Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarla bir araya geliyor. Koyundere ve Uğur Mumcu Mahallesi iftarlarında meşaleli ve havai fişekli sevgi gösterileriyle karşılanan Pehlivan, son 3 yılda Menemen’de yaptıklarını açıklarken, yeni dönem için müjdeler vermeye devam ediyor. EĞİTİM DESTEĞİNİN YANINDA… Gençlere eğitim desteğinin yeni dönemde de devam edeceğini ifade eden Pehlivan, Desteklerimizi sadece Menemen ve İzmir değil, artık Türkiye konuşuyor ve örnek alıyor. Gençlerimizin sosyalleşmesi için gençlik merkezlerimizi açtık ve açmaya da devam ediyoruz. Spora olan desteğimizi daha da ileri taşıyarak sürdürüyoruz. O halde bir güzel haberi de evlenecek olan gençlerimize vereyim. Yeni dönemde evlenecek Menemenli gençlerimize çeyiz desteğinde bulunacağız. Sizleri en mutlu gününüze hazırlanırken yalnız bırakmayacağız. Size buradan Aydın Pehlivan sözü veriyorum” dedi. Pehlivan’ın müjdesi gençlerden ve ailelerinden büyük alkış aldı. MENEMEN TERK EDİLEN DEĞİL, TERCİH EDİLEN İLÇE OLDU Menemen’in artık çekim merkezi olmaya başladığını söyleyen Başkan Pehlivan, “Bu döneme kadar Menemenli hemşehrilerim hafta sonu olduğu zaman, nereye gideceğini düşünüyordu. 2 hafta önce açtığımız Türkiye’nin en büyük tematik çocuk köyüyle birlikte diğer yerlerde yaşayan vatandaşlarımız Menemen’e akın etmeye başladı. Çocuk köyümüze sadece ilk hafta 100 bin kişi geldi. Bornova’dan, Bayraklı’dan, Güzelyalı’dan, Narlıdere’den, Karşıyaka’dan on binlerce kişi, çocuklarını da alıp Menemen’e geldi. Kazanan Menemen oldu, Menemenliler oldu. Yeni dönemde yapacağımız Dünyanın en büyük dönme dolabıyla, bölgenin en büyük aqua parkıyla, dev akvaryum parkımızla, plajımızla, kütüphanelerimizle, film platosuyla, macera park ve kamp alanlarımızla sadece İzmir’den değil, Ege’nin ve Türkiye’nin her yerinden vatandaşımız Menemen’e gelecek. Artık Menemen gidilen değil, akın akın gelinen bir ilçe olacak” dedi.
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, gençlerin eğitimine ve sosyalleşmesine verdiği desteklerden sonra bu kez müjdesini dünya evine girecek gençler için verdi

.Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, hemşehrileriyle iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor. Gün içinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sırasında yoğun ilgiyle karşılanan ve zaman zaman yürümekte güçlük çeken Başkan Pehlivan, Ramazan ayı sebebiyle iftar saatlerinde de Menemen Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarla bir araya geliyor. Koyundere ve Uğur Mumcu Mahallesi iftarlarında meşaleli ve havai fişekli sevgi gösterileriyle karşılanan Pehlivan, son 3 yılda Menemen’de yaptıklarını açıklarken, yeni dönem için müjdeler vermeye devam ediyor.


EĞİTİM DESTEĞİNİN YANINDA…

Gençlere eğitim desteğinin yeni dönemde de devam edeceğini ifade eden Pehlivan, Desteklerimizi sadece Menemen ve İzmir değil, artık Türkiye konuşuyor ve örnek alıyor. Gençlerimizin sosyalleşmesi için gençlik merkezlerimizi açtık ve açmaya da devam ediyoruz. Spora olan desteğimizi daha da ileri taşıyarak sürdürüyoruz. O halde bir güzel haberi de evlenecek olan gençlerimize vereyim. Yeni dönemde evlenecek Menemenli gençlerimize çeyiz desteğinde bulunacağız. Sizleri en mutlu gününüze hazırlanırken yalnız bırakmayacağız. Size buradan Aydın Pehlivan sözü veriyorum” dedi. Pehlivan’ın müjdesi gençlerden ve ailelerinden büyük alkış aldı.

MENEMEN TERK EDİLEN DEĞİL, TERCİH EDİLEN İLÇE OLDU

Menemen’in artık çekim merkezi olmaya başladığını söyleyen Başkan Pehlivan, “Bu döneme kadar Menemenli hemşehrilerim hafta sonu olduğu zaman, nereye gideceğini düşünüyordu. 2 hafta önce açtığımız Türkiye’nin en büyük tematik çocuk köyüyle birlikte diğer yerlerde yaşayan vatandaşlarımız Menemen’e akın etmeye başladı. Çocuk köyümüze sadece ilk hafta 100 bin kişi geldi. Bornova’dan, Bayraklı’dan, Güzelyalı’dan, Narlıdere’den, Karşıyaka’dan on binlerce kişi, çocuklarını da alıp Menemen’e geldi. Kazanan Menemen oldu, Menemenliler oldu. Yeni dönemde yapacağımız Dünyanın en büyük dönme dolabıyla, bölgenin en büyük aqua parkıyla, dev akvaryum parkımızla, plajımızla, kütüphanelerimizle, film platosuyla, macera park ve kamp alanlarımızla sadece İzmir’den değil, Ege’nin ve Türkiye’nin her yerinden vatandaşımız Menemen’e gelecek. Artık Menemen gidilen değil, akın akın gelinen bir ilçe olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.