Başkan Pehlivan, seçim çalışmalarına Atatürk’e saygı duruşu ve çelenk sunumu ile başladı

SİYASET/POLİTİKA 30.01.2024 - 08:24, Güncelleme: 30.01.2024 - 08:24 694+ kez okundu.
 

Başkan Pehlivan, seçim çalışmalarına Atatürk’e saygı duruşu ve çelenk sunumu ile başladı

AK Parti’den Menemen Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Başkan Aydın Pehlivan, seçim startını Atatürk’e saygı duruşu ve çelenk sunumunda bulunarak verdi.
Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Aday Tanıtım töreninde yeniden AK Parti Menemen Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterilmişti. “Menemen’de çok çalıştık, var gücümüzle çalışmaya da devam edeceğiz” diyerek seçim çalışmalarına başlayan Pehlivan, seçim startını da anlamlı şekilde verdi. Menemenlilerle ve AK Parti teşkilatıyla birlikte Menemen Meydanı’ndaki Atatürk anıtına saygı, sevgi ve minnet duruşu veren Pehlivan, anıta ‘AK Parti Menemen Belediye Başkan Adayı’ yazılı çelenk sundu ve Menemen’de seçim çalışmalarının başlangıcını da yapmış oldu. Törene yoğun bir katılım gerçekleşirken sosyal medya hesabından seçim çalışmalarına başlama anını paylaşan Başkan Pehlivan, “Ülkemizin kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saygı, sevgi ve minnetimizi göstermek için Cumhuriyet Meydanı’mızda Atatürk anıtımıza çelenk sunduk. İstiklalimizi sağlayanlara şükranla, istikbalimiz için, Menemen’imiz için çok çalıştık, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” notunu düştü.
AK Parti’den Menemen Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Başkan Aydın Pehlivan, seçim startını Atatürk’e saygı duruşu ve çelenk sunumunda bulunarak verdi.

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, geçtiğimiz hafta sonu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı Aday Tanıtım töreninde yeniden AK Parti Menemen Belediye Başkanlığı’na aday olarak gösterilmişti. “Menemen’de çok çalıştık, var gücümüzle çalışmaya da devam edeceğiz” diyerek seçim çalışmalarına başlayan Pehlivan, seçim startını da anlamlı şekilde verdi.

gfatzqiwcaa6jgc.jpg

Menemenlilerle ve AK Parti teşkilatıyla birlikte Menemen Meydanı’ndaki Atatürk anıtına saygı, sevgi ve minnet duruşu veren Pehlivan, anıta ‘AK Parti Menemen Belediye Başkan Adayı’ yazılı çelenk sundu ve Menemen’de seçim çalışmalarının başlangıcını da yapmış oldu.

gfatfb9xkae2mtw.jpg

Törene yoğun bir katılım gerçekleşirken sosyal medya hesabından seçim çalışmalarına başlama anını paylaşan Başkan Pehlivan, “Ülkemizin kurtarıcısı ve Cumhuriyetimizin banisi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saygı, sevgi ve minnetimizi göstermek için Cumhuriyet Meydanı’mızda Atatürk anıtımıza çelenk sunduk. İstiklalimizi sağlayanlara şükranla, istikbalimiz için, Menemen’imiz için çok çalıştık, var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” notunu düştü.

gfatfclxyaewokm.jpg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.