Başkan Pehlivan ilçe polis teşkilatını ağırladı!

EGE HABERLERİ 04.02.2024 - 12:22, Güncelleme: 04.02.2024 - 12:22 3335+ kez okundu.
 

Başkan Pehlivan ilçe polis teşkilatını ağırladı!

AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, belediyeyi ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü ve polis teşkilatıyla bir araya geldi.
Menemen Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Menemen Belediye Başkan Adayı Aydın Pehlivan, seçim çalışmaları kapsamında Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, şube müdürleri ve polis teşkilatını belediye binasında ağırladı. İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev ve polisler bir araya gelen Başkan Adayı Aydın, “Milletimizin güven ve huzuru için 178 yıldır nice şehitler ve gaziler vererek ter döken emniyetimize, Sayın Gürcan Alev Müdürümüzün şahsında şükranlarımı sunuyorum” dedi.
AK Parti Menemen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aydın Pehlivan, belediyeyi ziyaret eden İlçe Emniyet Müdürü ve polis teşkilatıyla bir araya geldi.

Menemen Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Menemen Belediye Başkan Adayı Aydın Pehlivan, seçim çalışmaları kapsamında Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev, şube müdürleri ve polis teşkilatını belediye binasında ağırladı.

İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev ve polisler bir araya gelen Başkan Adayı Aydın, “Milletimizin güven ve huzuru için 178 yıldır nice şehitler ve gaziler vererek ter döken emniyetimize, Sayın Gürcan Alev Müdürümüzün şahsında şükranlarımı sunuyorum” dedi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.