Başkan Okuroğlu: Çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz

EGE HABERLERİ 25.04.2024 - 03:40, Güncelleme: 25.04.2024 - 03:40 1163 kez okundu.
 

Başkan Okuroğlu: Çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz

Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, her daim sporun ve sporcunun yanında olacağını belirterek “Çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz” dedi.
Spora ve sporculara verdiği değer doğrultusunda çalışmalarına devam eden Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, sporcularla bir araya geldi. Her daim sporun ve sporcunun yanında olacağını vurgulayan Başkan Okuroğlu, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tire Belediyesi olarak her zaman spor ve sporcunun yanındayız. ‘Spor Kenti Tire’ vizyonumuzla çocuklarımızın yeteneklerini keşfediyor, onları geleceğe hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı
Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, her daim sporun ve sporcunun yanında olacağını belirterek “Çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

Spora ve sporculara verdiği değer doğrultusunda çalışmalarına devam eden Tire Belediye " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, sporcularla bir araya geldi. Her daim sporun ve sporcunun yanında olacağını vurgulayan Başkan Okuroğlu, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “ Tire Belediyesi olarak her zaman spor ve sporcunun yanındayız. ‘Spor Kenti Tire’ vizyonumuzla çocuklarımızın yeteneklerini keşfediyor, onları geleceğe hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.