Başkan Mehmet Türkmen: "Emeğe Adanmış Bir Yönetim Anlayışı"

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 01.05.2024 - 10:36, Güncelleme: 01.05.2024 - 10:36 1529 kez okundu.
 

Başkan Mehmet Türkmen: "Emeğe Adanmış Bir Yönetim Anlayışı"

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin ve adaletin önemine vurgu yaptı.
Başkan Türkmen, Kemalpaşa halkına hizmet sürecinde eşitlik ve barışı ön planda tutacaklarını belirtti. Başkan Türkmen'in ifadelerine göre, 1 Mayıs sadece bir emek günü değil, aynı zamanda eşitlik ve adalet mücadelesinin simgesi. Türkmen, Kemalpaşa Belediyesi'nin emekçilerinin haklarını koruyacak, eşitlik ilkesine bağlı kalacak ve ilçede barışın güçlenmesine katkı sağlayacak bir yönetim anlayışı benimseneceğini belirtti. Türkmen, mesajında tüm emekçileri selamlayarak, 1 Mayıs'ın önemini vurguladı ve kutladı.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, emeğin ve adaletin önemine vurgu yaptı.

Başkan Türkmen, Kemalpaşa halkına hizmet sürecinde eşitlik ve barışı ön planda tutacaklarını belirtti.

Başkan Türkmen'in ifadelerine göre, 1 Mayıs sadece bir emek günü değil, aynı zamanda eşitlik ve adalet mücadelesinin simgesi. Türkmen, Kemalpaşa Belediyesi'nin emekçilerinin haklarını koruyacak, eşitlik ilkesine bağlı kalacak ve ilçede barışın güçlenmesine katkı sağlayacak bir yönetim anlayışı benimseneceğini belirtti. Türkmen, mesajında tüm emekçileri selamlayarak, 1 Mayıs'ın önemini vurguladı ve kutladı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.