Başkan Karakayalı, hafta sonu mesaisi yaptı

EGE HABERLERİ 21.08.2023 - 08:34, Güncelleme: 21.08.2023 - 08:34 4100+ kez okundu.
 

Başkan Karakayalı, hafta sonu mesaisi yaptı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, hafta sonunda önce vatandaşlarla açık hava sinemasına katıldı sonra aşure bereketini paylaştı.
Habergündemim - Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, hafta sonunu Kemalpaşalı vatandaşlarla bir araya gelerek geçirdi. Başkan Karakayalı önce, İzmir Büyükşehir ve Kemalpaşa Belediyelerinin işbirliği ile düzenlenen açık hava sinema gösterimine katıldı. Karakayalı, Dünya festivallerinden birçok ödülle dönen Turna Misali isimli filmin Kemalpaşa Sütçüler Eski Pazar Yerindeki gösterimine katıldı. Başkan Karakayalı konuya ilişkin sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak şu notu paylaştı; "İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz işbirliği ile Sütçüler Eski Pazar Yeri'nde gösterimi gerçekleştirilen 'Turna Misali" adlı filmi, vatandaşlarımız ile birlikte keyifle seyrettik." Başkan Karakayalı, öte yandan, Muharrem Ayı dolayısıyla aşure etkinliğine de katıldı. Vatandaşlarla aşure lokmasını paylaşan Karakayalı "Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından, Aşağı Kızılca Mahallemizde gerçekleştirilen aşure etkinliğine katılarak vatandaşlarımız ile sohbet edip, bereketin simgesi aşuremizi paylaştık" dedi.
Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, hafta sonunda önce vatandaşlarla açık hava sinemasına katıldı sonra aşure bereketini paylaştı.

Habergündemim -

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, hafta sonunu Kemalpaşalı vatandaşlarla bir araya gelerek geçirdi. Başkan Karakayalı önce, İzmir Büyükşehir ve Kemalpaşa Belediyelerinin işbirliği ile düzenlenen açık hava sinema gösterimine katıldı.

Karakayalı, Dünya festivallerinden birçok ödülle dönen Turna Misali isimli filmin Kemalpaşa Sütçüler Eski Pazar Yerindeki gösterimine katıldı. Başkan Karakayalı konuya ilişkin sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşarak şu notu paylaştı; "İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Belediyemiz işbirliği ile Sütçüler Eski Pazar Yeri'nde gösterimi gerçekleştirilen 'Turna Misali" adlı filmi, vatandaşlarımız ile birlikte keyifle seyrettik."

f36pxamwwaem5ep.jpeg

Başkan Karakayalı, öte yandan, Muharrem Ayı dolayısıyla aşure etkinliğine de katıldı. Vatandaşlarla aşure lokmasını paylaşan Karakayalı "Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından, Aşağı Kızılca Mahallemizde gerçekleştirilen aşure etkinliğine katılarak vatandaşlarımız ile sohbet edip, bereketin simgesi aşuremizi paylaştık" dedi.

f36pxdjxgaeycaf.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.