Başkan İduğ, CHP'nin hazırladığı 'Politika Belgesi'ni imzaladı

KADIN/ÇOCUK 28.11.2023 - 08:21, Güncelleme: 28.11.2023 - 08:21 1965+ kez okundu.
 

Başkan İduğ, CHP'nin hazırladığı 'Politika Belgesi'ni imzaladı

CHP'nin kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin olarak hazırladığı "Politika Belgesi"ne imza atan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Her türlü ayrımcılığın önüne geçmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Yerel Yönetimlerde Çalışma Yaşamında Şiddet ve Tacizi Önlemeye Yönelik bir “Politika Belgesi” hazırlayarak CHP yönetimindeki belediyelere gönderdi. Uluslararası Çalışma Örgütü’nün 190 sayılı Şiddet ve Taciz Sözleşmesi ve 206 sayılı Tavsiye Kararı’nın maddelerini hayata geçirmek amacıyla hazırlanan bu politika belgesini tüm Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları imzalayacak. Bu kapsamda Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ da belgeye imza attı. Başkan İduğ, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda; "Cumhuriyet Halk Partimizin Yerel Yönetimlerde Çalışma Yaşamında Şiddet ve Tacizi Önlemeye Yönelik Politika Belgesi'ni imzaladık. Biz, belediyemiz ve tüm birimlerimiz ile her türlü ayrımcılığın önüne geçmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.
CHP'nin kadına yönelik şiddetle mücadeleye ilişkin olarak hazırladığı "Politika Belgesi"ne imza atan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Her türlü ayrımcılığın önüne geçmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Yerel Yönetimlerde Çalışma Yaşamında Şiddet ve Tacizi Önlemeye Yönelik bir “Politika Belgesi” hazırlayarak CHP yönetimindeki belediyelere gönderdi.

f-8mvc4xoaah2dr.jpg

Uluslararası Çalışma Örgütü’nün 190 sayılı Şiddet ve Taciz Sözleşmesi ve 206 sayılı Tavsiye Kararı’nın maddelerini hayata geçirmek amacıyla hazırlanan bu politika belgesini tüm Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları imzalayacak. Bu kapsamda Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ da belgeye imza attı.

Başkan İduğ, sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı paylaşımda; "Cumhuriyet Halk Partimizin Yerel Yönetimlerde Çalışma Yaşamında Şiddet ve Tacizi Önlemeye Yönelik Politika Belgesi'ni imzaladık. Biz, belediyemiz ve tüm birimlerimiz ile her türlü ayrımcılığın önüne geçmek için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.