Başkan Eşki, Mahalle Ziyaretleriyle Halkın Sesi Olmaya Devam Ediyor

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 26.04.2024 - 21:47, Güncelleme: 26.04.2024 - 21:53 1262 kez okundu.
 

Başkan Eşki, Mahalle Ziyaretleriyle Halkın Sesi Olmaya Devam Ediyor

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle ziyaretleriyle halkın nabzını tutmaya devam ediyor.
Son olarak Doğanlar ve Pınarbaşı mahallelerini ziyaret eden Başkan Eşki, mahalle sakinleri ve esnafıyla bir araya gelerek sorunları dinledi ve taleplerini not aldı. Sabahın erken saatlerinde Doğanlar Mahallesi'nde başlayan ziyaretler, mahalle muhtarlarının da katılımıyla verimli geçti. Ardından Pınarbaşı Mahallesi'ne geçen Başkan Eşki, burada da vatandaşların görüşlerini dinleyip çözüm odaklı yaklaşımlarını ortaya koydu. Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, bu tür buluşmaların mahallelerin nabzını tutmak ve halkın ihtiyaçlarını anlamak için düzenli olarak gerçekleştirileceğini belirtti. Başkan Eşki'nin halkla buluşmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat'ı belediye binasında ağırladığı da öğrenildi. Polat'ın nazik ziyareti, Eşki tarafından da sosyal medya üzerinden duyuruldu ve teşekkür edildi. Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'nin mahalle ziyaretleri, yerel yönetimin halka olan yakınlığını ve sorunlara duyarlılığını bir kez daha ortaya koyuyor.
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, mahalle ziyaretleriyle halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

Son olarak Doğanlar ve Pınarbaşı mahallelerini ziyaret eden Başkan Eşki, mahalle sakinleri ve esnafıyla bir araya gelerek sorunları dinledi ve taleplerini not aldı.

Sabahın erken saatlerinde Doğanlar Mahallesi'nde başlayan ziyaretler, mahalle muhtarlarının da katılımıyla verimli geçti. Ardından Pınarbaşı Mahallesi'ne geçen Başkan Eşki, burada da vatandaşların görüşlerini dinleyip çözüm odaklı yaklaşımlarını ortaya koydu.

Sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, bu tür buluşmaların mahallelerin nabzını tutmak ve halkın ihtiyaçlarını anlamak için düzenli olarak gerçekleştirileceğini belirtti.

Başkan Eşki'nin halkla buluşmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Mahir Polat'ı belediye binasında ağırladığı da öğrenildi. Polat'ın nazik ziyareti, Eşki tarafından da sosyal medya üzerinden duyuruldu ve teşekkür edildi.

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'nin mahalle ziyaretleri, yerel yönetimin halka olan yakınlığını ve sorunlara duyarlılığını bir kez daha ortaya koyuyor.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.