Başkan Arda'dan kursiyerlere ziyaret

EGE HABERLERİ (Medya ege) - Medya ege | 01.02.2024 - 08:47, Güncelleme: 01.02.2024 - 08:47 2369+ kez okundu.
 

Başkan Arda'dan kursiyerlere ziyaret

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Semtevi'nde kursiyerlerle bir araya gelerek, projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı, kursiyerlerle sohbet etti.
Gaziemir Belediyesi, Semtevleri'ndeki kurs ve eğitim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Yeşil Mahallesi Cumhuriyet Semtevi’ne giderek, kursiyerlerle bir araya geldi. Kursiyerlerden projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi alıp sohbet eden Başkan Arda, Semtevleri'nde fikir ve işçilik bakımından üretilenlerle gurur duyduklarını belirterek, kursiyerlere gösterdikleri ilgi, başarı ve üretimden dolayı teşekkür etti. Başkan Arda, Semtevleri'ndeki faaliyetlerin aralıksız ve bütün mahalle sakinlerine hitap edecek şekilde devam edeceğini vurguladı.
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Semtevi'nde kursiyerlerle bir araya gelerek, projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı, kursiyerlerle sohbet etti.

Gaziemir Belediyesi, Semtevleri'ndeki kurs ve eğitim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Yeşil Mahallesi Cumhuriyet Semtevi’ne giderek, kursiyerlerle bir araya geldi.

gflpz2gwoaarxh0.jpeg

Kursiyerlerden projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi alıp sohbet eden Başkan Arda, Semtevleri'nde fikir ve işçilik bakımından üretilenlerle gurur duyduklarını belirterek, kursiyerlere gösterdikleri ilgi, başarı ve üretimden dolayı teşekkür etti. Başkan Arda, Semtevleri'ndeki faaliyetlerin aralıksız ve bütün mahalle sakinlerine hitap edecek şekilde devam edeceğini vurguladı.

gflpz19wuaax3j0.jpeg

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.