Başkan Adayı Yiğit: Balçova’yı çok seviyoruz!

EGE HABERLERİ 25.03.2024 - 01:09, Güncelleme: 25.03.2024 - 01:09 4890+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Yiğit: Balçova’yı çok seviyoruz!

CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Yiğit, “Balçova’yı çok seviyoruz!” dedi.
31 Mart Yerel Seçimlerine bir hafta kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yiğit, “Yorulmayacağız, Çünkü Balçova’yı Çok Seviyoruz” notunu düştü. Başkan Adayı Yiğit, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda “Geleceğin Balçova’sı projeleri hazır” diyerek şu ifadeleri kullandı: “‘Geleceğin Balçova’sı’ Projelerimiz hazır. ‘Hoş Geldin Bebek’ projemiz kapsamında bebeğinizin adına dikilen fidan sertifikası ve bebek bezi, biberon gibi ürünlerle gelişim sürecinde katkı sağlayacak online eğitimlerden oluşan seti de içeren paketimiz Balçovalı hemşehrilerimizin adresine gönderilecek. Haydi Balçova Başlıyoruz.” Teleferik Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştiren Yiğit, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bugün Teleferik Mahallemizi sokak sokak dolaşarak ‘Geleceğin Balçova’sı’ projelerimizi anlattık. Sıkılmadık el bırakmayana kadar yorulmayacağız. Çünkü İşimiz Gücümüz Balçova” notunu düştü.
CHP Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, seçim çalışmalarına devam ediyor. Ziyaretler gerçekleştiren Yiğit, “Balçova’yı çok seviyoruz!” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine bir hafta kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balçova Belediye Başkan Adayı Onur Yiğit, çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yiğit, “Yorulmayacağız, Çünkü Balçova’yı Çok Seviyoruz” notunu düştü.

Başkan Adayı Yiğit, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda “Geleceğin Balçova’sı projeleri hazır” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“‘Geleceğin Balçova’sı’ Projelerimiz hazır. ‘Hoş Geldin Bebek’ projemiz kapsamında bebeğinizin adına dikilen fidan sertifikası ve bebek bezi, biberon gibi ürünlerle gelişim sürecinde katkı sağlayacak online eğitimlerden oluşan seti de içeren paketimiz Balçovalı hemşehrilerimizin adresine gönderilecek. Haydi Balçova Başlıyoruz.”

Teleferik Mahallesi’ne ziyaret gerçekleştiren Yiğit, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Bugün Teleferik Mahallemizi sokak sokak dolaşarak ‘Geleceğin Balçova’sı’ projelerimizi anlattık. Sıkılmadık el bırakmayana kadar yorulmayacağız. Çünkü İşimiz Gücümüz Balçova” notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.