Başkan Adayı Yetişkin: Seferihisarlı balıkçılarımızın yanında biz varız!

EGE HABERLERİ 26.03.2024 - 01:49, Güncelleme: 26.03.2024 - 01:49 4981+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Yetişkin: Seferihisarlı balıkçılarımızın yanında biz varız!

CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, seçim çalışmaları kapsamında balıkçıları ziyaret etti. Başkan Adayı Yetişkin, “Seferihisarlı balıkçılarımızın yanında biz varız!” dedi.
  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına devam ediyor. Balıkçılarla bir araya gelen Yetişkin, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Seferihisarlı denizcilerimizin ve balıkçılarımızın da yanında biz varız. Seferihisar’ın toprağı kadar denizi de bereketli. Geçimini balıkçılıkla sağlayan komşularımıza teknelerinde kullanacakları boya ve balıkçı ağı dağıttık” ifadelerini kullandı. “Saygıyla yönettik! Saygıyla yönetmeye devam edeceğiz!” diyen Yetişkin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görev süresinde yaptığı bazı projeleri sıraladı. “Seferiçınar Yaş Alma Merkezimizde 50 yaş üstü komşularımıza hizmet veriyoruz. Satranç, akıl oyunları, klinik pilates, felsefe etkinlikleri, yazma atölyeleri, temel sağlık eğitimleri, psikolojik danışmanlık ve aile danışmanlığı, doğa yürüyüşü ve fiziksel aktiviteler.” Seferihisar Çarşı Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Yetişkin, paylaşımında “Biz büyük bir aileyiz!” notunu düştü.
CHP Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, seçim çalışmaları kapsamında balıkçıları ziyaret etti. Başkan Adayı Yetişkin, “Seferihisarlı balıkçılarımızın yanında biz varız!” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seferihisar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Yetişkin, yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarına devam ediyor. Balıkçılarla bir araya gelen Yetişkin, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Seferihisarlı denizcilerimizin ve balıkçılarımızın da yanında biz varız. Seferihisar’ın toprağı kadar denizi de bereketli. Geçimini balıkçılıkla sağlayan komşularımıza teknelerinde kullanacakları boya ve balıkçı ağı dağıttık” ifadelerini kullandı.

“Saygıyla yönettik! Saygıyla yönetmeye devam edeceğiz!” diyen Yetişkin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görev süresinde yaptığı bazı projeleri sıraladı.

“Seferiçınar Yaş Alma Merkezimizde 50 yaş üstü komşularımıza hizmet veriyoruz. Satranç, akıl oyunları, klinik pilates, felsefe etkinlikleri, yazma atölyeleri, temel sağlık eğitimleri, psikolojik danışmanlık ve aile danışmanlığı, doğa yürüyüşü ve fiziksel aktiviteler.”

Seferihisar Çarşı Merkezi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Yetişkin, paylaşımında “Biz büyük bir aileyiz!” notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.