Başkan Adayı Çiftçioğlu: Kendi stadımızda Kaf Kaf çekeceğiz

EGE HABERLERİ 24.03.2024 - 17:56, Güncelleme: 24.03.2024 - 17:56 3212+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Çiftçioğlu: Kendi stadımızda Kaf Kaf çekeceğiz

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Yalı’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın adını taşıyacak statta 4 yıl sonra Kaf Kaf çekeceklerini söyledi.
Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, TFF 3.Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Kaf-Kaf’ın galibiyet heyecanına ortak oldu. Karşıyaka Spor Kulübü ile Anadolu Üniversitesi müsabakasında tribünde yerini alan Çiftçioğlu, taraftarlarla samimi diyaloglarda bulundu. Karşılaşma boyunca Kaf Kaf çekerek takımına destek olan Çiftçioğlu, galibiyet golüyle taraftarlarla birlikte sevindi. Maç çıkışında Karşıyaka’nın genç ve dinamik başkan adayı Çiftçioğlu, Karşıyaka Stadı’nın Yalı’daki yerinde yeniden inşa edileceğini söyledi. ÇİFTÇİOĞLU GELECEK HASRET BİTECEK Karşıyakalıların takdiriyle göreve gelmesinin ardından Karşıyaka Stadı’nın inşası için çalışmalara başlayacağını ifade eden Çiftçioğlu, “Karşıyakalılar olarak hasretimiz sona erecek. 1 Nisan’dan sonra Karşıyaka Spor Kulübü’müzün, bizlerin evine kavuşması için geri sayım başlayacak. Artık rakip takımları İzmir’de değil, Yalı’da ağarlıyacağız. Takımımızın ev sahibi olduğu maçlarda yanında olmak için İzmir’e gitmeyecek, Yalı’da buluşacağız. Yeni dönemde stadımızı Hamza Dağ başkanım ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızla birlikte biz yapacağız. Kaf Kaf’ı kendi stadımızda çekeceğiz” dedi. YALI’DAN KAF KAF SESLERİYLE İZMİR’İ İNLETECEĞİZ Çiftçioğlu sözlerinin devamında ise “Stadımızı Karşıyakalıların hayal ettiği, istediği yerde yapacağız. 4 yıl sonra Yalı’da Zübeyde Anamızın adını vereceğimiz stadımızda tribündeki yerimizi alacak takımımıza hep birlikte destek olacağız. Yalı’dan çekeceğimiz Kaf Kaf sesleriyle İzmir’i inleteceğiz. Nice tarihi başarıları yine stadımızda beraber elde edeceğiz. Yeniden inşa edeceğimiz evimiz sadece maç günleri değil her gün yaşayacak. Karşıyaka Stadı; sosyal tesisleri, kulüp binası, otopark alanları ile taraftarımızın içinde çıkmak istemeyeceği bir kompleks olacak.” ifadelerini kullandı.
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, Yalı’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın adını taşıyacak statta 4 yıl sonra Kaf Kaf çekeceklerini söyledi.

Cumhur İttifakı Karşıyaka Belediye Başkan Adayı İsmail Çiftçioğlu, TFF 3.Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden Kaf-Kaf’ın galibiyet heyecanına ortak oldu. Karşıyaka Spor Kulübü ile Anadolu Üniversitesi müsabakasında tribünde yerini alan Çiftçioğlu, taraftarlarla samimi diyaloglarda bulundu. Karşılaşma boyunca Kaf Kaf çekerek takımına destek olan Çiftçioğlu, galibiyet golüyle taraftarlarla birlikte sevindi. Maç çıkışında Karşıyaka’nın genç ve dinamik başkan adayı Çiftçioğlu, Karşıyaka Stadı’nın Yalı’daki yerinde yeniden inşa edileceğini söyledi.

ÇİFTÇİOĞLU GELECEK HASRET BİTECEK

Karşıyakalıların takdiriyle göreve gelmesinin ardından Karşıyaka Stadı’nın inşası için çalışmalara başlayacağını ifade eden Çiftçioğlu, “Karşıyakalılar olarak hasretimiz sona erecek. 1 Nisan’dan sonra Karşıyaka Spor Kulübü’müzün, bizlerin evine kavuşması için geri sayım başlayacak. Artık rakip takımları İzmir’de değil, Yalı’da ağarlıyacağız. Takımımızın ev sahibi olduğu maçlarda yanında olmak için İzmir’e gitmeyecek, Yalı’da buluşacağız. Yeni dönemde stadımızı Hamza Dağ başkanım ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızla birlikte biz yapacağız. Kaf Kaf’ı kendi stadımızda çekeceğiz” dedi.

YALI’DAN KAF KAF SESLERİYLE İZMİR’İ İNLETECEĞİZ

Çiftçioğlu sözlerinin devamında ise “Stadımızı Karşıyakalıların hayal ettiği, istediği yerde yapacağız. 4 yıl sonra Yalı’da Zübeyde Anamızın adını vereceğimiz stadımızda tribündeki yerimizi alacak takımımıza hep birlikte destek olacağız. Yalı’dan çekeceğimiz Kaf Kaf sesleriyle İzmir’i inleteceğiz. Nice tarihi başarıları yine stadımızda beraber elde edeceğiz. Yeniden inşa edeceğimiz evimiz sadece maç günleri değil her gün yaşayacak. Karşıyaka Stadı; sosyal tesisleri, kulüp binası, otopark alanları ile taraftarımızın içinde çıkmak istemeyeceği bir kompleks olacak.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.