Başkan Adayı Çayır: Bornovamız bu görüntüleri hak etmiyor!

GÜNDEM/GÜNCEL 05.03.2024 - 03:04, Güncelleme: 05.03.2024 - 03:05 954+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Çayır: Bornovamız bu görüntüleri hak etmiyor!

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çayır, sosyal medya hesabından sokaktaki çöp yığınını paylaşarak, “Bornovamız bu görüntüleri hak etmiyor” dedi.
AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Çayır, Bornova Belediyesi Fen İşleri çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet etti. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Çayır, “Belediye bünyesinde çalışan kıymetli emekçi kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim” notunu düştü. Başkan Adayı Çayır, ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden çöp yığının olduğu bir videoyu paylaşarak, “Bornovamız bu görüntüleri hak etmiyor! Gerçek belediyeciliği, hak ettiği hizmeti ve güzellikleri hak eden Bornovamız, 1 Nisan'da yepyeni bir güne uyanacak” ifadelerini kullandı. Vatandaşların çöp yığınına karşı tepkisini de paylaşan Çayır, “Bir dönemde İzmir’de Hamza Dağ başkanımız, Bornova’da Cevdet Çayır kardeşiniz hizmet edelim” diyerek 31 Mart’ı işaret etti.
AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çayır, sosyal medya hesabından sokaktaki çöp yığınını paylaşarak, “Bornovamız bu görüntüleri hak etmiyor” dedi.

AK Parti Bornova Belediye Başkan Adayı Cevdet Çayır, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Çayır, Bornova Belediyesi Fen İşleri çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet etti. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Çayır, “Belediye bünyesinde çalışan kıymetli emekçi kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ederim” notunu düştü.

Başkan Adayı Çayır, ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden çöp yığının olduğu bir videoyu paylaşarak, “Bornovamız bu görüntüleri hak etmiyor! Gerçek belediyeciliği, hak ettiği hizmeti ve güzellikleri hak eden Bornovamız, 1 Nisan'da yepyeni bir güne uyanacak” ifadelerini kullandı. Vatandaşların çöp yığınına karşı tepkisini de paylaşan Çayır, “Bir dönemde İzmir’de Hamza Dağ başkanımız, Bornova’da Cevdet Çayır kardeşiniz hizmet edelim” diyerek 31 Mart’ı işaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.