Başkan Adayı Çankırı: Havra Sokağı’nı kullanışlı hale getireceğiz

EGE HABERLERİ 20.02.2024 - 01:00, Güncelleme: 20.02.2024 - 01:00 2542+ kez okundu.
 

Başkan Adayı Çankırı: Havra Sokağı’nı kullanışlı hale getireceğiz

AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla buluşan Çankırı, “Havra Sokağı’nı kullanışlı hale getireceğiz” dedi.
AK Parti’nin Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında Havra Sokağı’na vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Vatandaşların ve esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Çankırı, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “Havra Sokağı esnafı güler yüzüyle bizi karşıladı. Biz de kıymetli esnafımız ve alışverişe gelen vatandaşımız için burayı daha kullanışlı hale getireceğiz” ifadelerini kullandı. Gün içerisinde seçim çalışmaları kapsamında Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan’ı ziyaret eden Başkan Adayı Çankırı, sosyal medya paylaşımında ise, “Kaymakamımız Gökhan Görgülüaslan’ı ziyaret ettik. İlçemiz için faydalı ve güzel işleri birlikte ele almak temennisiyle nazik ağırlamaları için teşekkür ediyorum” notunu düştü.
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla buluşan Çankırı, “Havra Sokağı’nı kullanışlı hale getireceğiz” dedi.


AK Parti’nin Konak Belediye Başkan Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı, seçim çalışmaları kapsamında Havra Sokağı’na vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Vatandaşların ve esnafların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Adayı Çankırı, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak “Havra Sokağı esnafı güler yüzüyle bizi karşıladı. Biz de kıymetli esnafımız ve alışverişe gelen vatandaşımız için burayı daha kullanışlı hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Gün içerisinde seçim çalışmaları kapsamında Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan’ı ziyaret eden Başkan Adayı Çankırı, sosyal medya paylaşımında ise, “Kaymakamımız Gökhan Görgülüaslan’ı ziyaret ettik. İlçemiz için faydalı ve güzel işleri birlikte ele almak temennisiyle nazik ağırlamaları için teşekkür ediyorum” notunu düştü.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.