Başarılar Can Özlü!

EGE HABERLERİ 25.04.2024 - 03:37, Güncelleme: 25.04.2024 - 03:37 1268 kez okundu.
 

Başarılar Can Özlü!

Karşıyaka Belediyesi'nde yeni dönemdeki görevlendirmeler belli olurken başarılı gazeteci Can Özlü, Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.
31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Karşıyaka Belediye Başkanlığı'na seçilen Behice Yıldız Ünsal, yönetim kadrosunu oluştururken daha önce Bayraklı Belediyesi'nde Basın Müdürü olarak görev yapan Can Özlü, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı. Yeni nesil habercilik yayın gurubu haber gündemim olarak Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Can Özlü'ye yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Karşıyaka Belediyesi'nde yeni dönemdeki görevlendirmeler belli olurken başarılı gazeteci Can Özlü, Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Karşıyaka Belediye Başkanlığı'na seçilen Behice Yıldız Ünsal, yönetim kadrosunu oluştururken daha önce Bayraklı Belediyesi'nde Basın Müdürü olarak görev yapan Can Özlü, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı olarak atandı.

Yeni nesil habercilik yayın gurubu haber gündemim olarak Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Can Özlü'ye yeni görevinde başarılar diliyoruz.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.