Balçova’da temizlik seferberliği

EGE HABERLERİ (wep haberi ) - | 22.05.2024 - 12:35, Güncelleme: 22.05.2024 - 12:35 2657 kez okundu.
 

Balçova’da temizlik seferberliği

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, ilçede temizlik seferberliği başlattıklarını ve tüm mahallelerde aralıksız çalışma sürdüreceklerini söyledi.
 “Temiz Balçova” sözü verdiklerini belirten Yiğit, bunu sağlamak için çalışacağını ifade etti. Bugün sabah erken saatlerden itibaren Korutürk Mahallesi’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de desteğini alarak temizlik faaliyeti gerçekleştirdiklerini dile getiren Yiğit, “Daha temiz, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Balçova sözü verdik ve bu sözümüzü unutmadık. Sözümüzü tutmak, hemşerilerimize layık olmak için gece-gündüz çalışacağız” diye konuştu. Çalışmaların koordinasyonunu Balçova Belediyesi Başkan Yardımcısı Bora Er gerçekleştirdi. Mahalledeki çok sayıda parkta budama ve temizlik çalışması yapıldı. Ayrıca çöp konteynerleri yıkandı.  Detaylı temizlik çalışmalarının tüm mahallelerde süreceği kaydedildi.  
Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, ilçede temizlik seferberliği başlattıklarını ve tüm mahallelerde aralıksız çalışma sürdüreceklerini söyledi.

 “Temiz Balçova” sözü verdiklerini belirten Yiğit, bunu sağlamak için çalışacağını ifade etti.

Bugün sabah erken saatlerden itibaren Korutürk Mahallesi’nde İzmir Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin de desteğini alarak temizlik faaliyeti gerçekleştirdiklerini dile getiren Yiğit, “Daha temiz, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Balçova sözü verdik ve bu sözümüzü unutmadık. Sözümüzü tutmak, hemşerilerimize layık olmak için gece-gündüz çalışacağız” diye konuştu.

Çalışmaların koordinasyonunu Balçova Belediyesi Başkan Yardımcısı Bora Er gerçekleştirdi.

Mahalledeki çok sayıda parkta budama ve temizlik çalışması yapıldı. Ayrıca çöp konteynerleri yıkandı. 

Detaylı temizlik çalışmalarının tüm mahallelerde süreceği kaydedildi.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.