BAKIRÇAY MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ MEZUNLARINI VERDİ

EGE HABERLERİ 22.04.2024 - 15:31, Güncelleme: 22.04.2024 - 15:31 1310 kez okundu.
 

BAKIRÇAY MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ MEZUNLARINI VERDİ

Bergama Bakırçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezuniyet töreni gerçekleştirildi.
Törene katılan Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat; "Mesleki Eğitim, oda olarak en önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Bölgemizde yatırımlar bir bir yükselirken, oluşacak iş gücü ihtiyacını bölgemizdeki kendi insanımızı Mesleki Eğitim ile buluşturarak karşılayabilmeliyiz. Bölgemizin gelişmesi, yatırımların hızlanarak artması ve bu bölgede yaşayan her bir vatandaşın refah seviyesinin artması gibi konuların hepsinde Mesleki Eğitim anahtar görevi görüyor. Bu yüzden bugün burada mezuniyet heycanlarına ortak olduğumuz gençler gibi pek çok gencimizi Mesleki Eğitim ile buluşturmalı ve yine bölgemizdeki staj ve iş hayatlarına hızlıca geçişlerini sağlamalıyız" diyerek mezun olan öğrencilere diplomalarını verip tebrik ederek güzel bir gelecek diledi. Törende Okul Müdürü Rahim Şimşek, mezun olan tüm öğrencileri tebrik ederken, ailelerin de katıldığı tören, mezun olan öğrencilerinin keplerini atıp mezuniyetlerini kutlamalarıyla sona erdi. Tahsin TUNA 
Bergama Bakırçay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Törene katılan Bergama Ticaret Odası Başkanı Lütfi Kolat; "Mesleki Eğitim, oda olarak en önem verdiğimiz konuların başında geliyor. Bölgemizde yatırımlar bir bir yükselirken, oluşacak iş gücü ihtiyacını bölgemizdeki kendi insanımızı Mesleki Eğitim ile buluşturarak karşılayabilmeliyiz. Bölgemizin gelişmesi, yatırımların hızlanarak artması ve bu bölgede yaşayan her bir vatandaşın refah seviyesinin artması gibi konuların hepsinde Mesleki Eğitim anahtar görevi görüyor. Bu yüzden bugün burada mezuniyet heycanlarına ortak olduğumuz gençler gibi pek çok gencimizi Mesleki Eğitim ile buluşturmalı ve yine bölgemizdeki staj ve iş hayatlarına hızlıca geçişlerini sağlamalıyız" diyerek mezun olan öğrencilere diplomalarını verip tebrik ederek güzel bir gelecek diledi.

Törende Okul Müdürü Rahim Şimşek, mezun olan tüm öğrencileri tebrik ederken, ailelerin de katıldığı tören, mezun olan öğrencilerinin keplerini atıp mezuniyetlerini kutlamalarıyla sona erdi.

Tahsin TUNA 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.