Bakan Zeybekci, AK Parti İzmir Teşkilatı'nı ziyaret etti

SİYASET/POLİTİKA 12.12.2023 - 08:43, Güncelleme: 12.12.2023 - 08:43 949+ kez okundu.
 

Bakan Zeybekci, AK Parti İzmir Teşkilatı'nı ziyaret etti

AK Parti İzmir İl Başkalığı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci’yi ağırladı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti. Partinin istişare ve değerlendirme toplantısına da katılan Bakan Zeybekci, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Bakan Zeybekci paylaşımına "AK Parti İzmir İl teşkilatımızı ziyaret ettik. Bir araya gelmekten son derece keyif duyduğum teşkilat mensuplarımıza yoğun ilgi ve alakalarından ötürü teşekkürlerimi iletiyorum" notunu düştü. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Genel Başkan Yardımcımız, Ekonomi İşleri Başkanımız sayın Nihat Zeybekci’yi il başkanlığımızda ağırladık. İlçe Başkanlarımızın katılımlarıyla istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.
AK Parti İzmir İl Başkalığı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci’yi ağırladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, AK Parti İzmir İl Başkanlığını ziyaret etti.

gbeyoe4xeaalttv.jpeg

Partinin istişare ve değerlendirme toplantısına da katılan Bakan Zeybekci, ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Bakan Zeybekci paylaşımına "AK Parti İzmir İl teşkilatımızı ziyaret ettik. Bir araya gelmekten son derece keyif duyduğum teşkilat mensuplarımıza yoğun ilgi ve alakalarından ötürü teşekkürlerimi iletiyorum" notunu düştü.

gbeyoe3wkaamjhw.jpeg

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada "Genel Başkan Yardımcımız, Ekonomi İşleri Başkanımız sayın Nihat Zeybekci’yi il başkanlığımızda ağırladık. İlçe Başkanlarımızın katılımlarıyla istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Sayın Bakanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.