Aybar Uygur, Buca’ya DEVA olacak

SİYASET/POLİTİKA 01.02.2024 - 12:22, Güncelleme: 01.02.2024 - 12:22 1269+ kez okundu.
 

Aybar Uygur, Buca’ya DEVA olacak

DEVA Partisi’nin 2024 Yerel Seçimlerindeki Buca Belediye Başkan Adayı Aybar Uygur oldu.
DEVA Partisi Ankara’da gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında 2024 Yerel Seçimleri için İzmir’in 9 ilçesinin adaylarını açıkladı. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Buca Belediye Başkanı adayı olarak Aybar Uygur’u ilan etti. Uzun süredir siyasetin içinde olan Uygur, DEVA Partisi’nin kuruluş aşamasında il yönetiminde görev alırken son olarak DEVA Partisi Buca İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Aybar Uygur ismi Buca’da büyük heyecan yaratırken seçim öncesi yarışa yeni bir boyut kazandırdı. Uygur’un Buca’nın sorunlarını yakından bilmesi ve halk tarafından sevilmesi kendisini iddialı adaylar arasına soktu. Bucalılık Kültürü ile hareket edeceklerini vurgulayan Aybar Uygur, ‘Bizim DEVA Partisi olarak İzmir’de çok büyük sorumluluklarımız var. Buca halkı beni göreve layık gördüğünde herkese dokunarak görevimizi en iyi şekilde yapacağız’ ifadelerini kullandı.  
DEVA Partisi’nin 2024 Yerel Seçimlerindeki Buca Belediye Başkan Adayı Aybar Uygur oldu.

DEVA Partisi Ankara’da gerçekleştirdiği tanıtım toplantısında 2024 Yerel Seçimleri için İzmir’in 9 ilçesinin adaylarını açıkladı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Buca Belediye Başkanı adayı olarak Aybar Uygur’u ilan etti.

Uzun süredir siyasetin içinde olan Uygur, DEVA Partisi’nin kuruluş aşamasında il yönetiminde görev alırken son olarak DEVA Partisi Buca İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Aybar Uygur ismi Buca’da büyük heyecan yaratırken seçim öncesi yarışa yeni bir boyut kazandırdı. Uygur’un Buca’nın sorunlarını yakından bilmesi ve halk tarafından sevilmesi kendisini iddialı adaylar arasına soktu. Bucalılık Kültürü ile hareket edeceklerini vurgulayan Aybar Uygur, ‘Bizim DEVA Partisi olarak İzmir’de çok büyük sorumluluklarımız var. Buca halkı beni göreve layık gördüğünde herkese dokunarak görevimizi en iyi şekilde yapacağız’ ifadelerini kullandı.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habergundemim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.